Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
Абе има едно момиче,което харесвам,НО някак си на моменти се държи все едно МНОГО МЕ ХАРЕСВА,аз се зарадвам,викам ше стане нещо,а то к'во?На другия ден тя се държи много обикновенно.нз кво да правя...преди 2 дни имаше рожден ден,аз и подарих една саморъчно направена свещичка,много и хареса,цунка ме по бузките доста пъти,НО на другия ден нищо а иначе сме МНОГО добри приятели,често си говориме за разни работи,за много работи сме си говорили,абе в един клас сме от 4-ти клас и в последно време почнах много да си я обичкам!Дайте саветче Дали да и го кажа...или незнам ко да направя...давайте идеи!Много ще съм благодарен!!!
Не знам ама говориш като гейЧЕ, свещички, цунка ме много пъти по бузките, много си я обичкам,дайте съветче... ТИ МЪЖ ЛИ СИ БЕ, Я СЕ ДРЪЖ КАТО ТАКЪВ И МОЖЕ Й ДА ТЕ ХАРЕСА. говорили си били за много работи, браво на вас, ти никога ли не си говорил с момиче.
А ти какъв си мусколест тъпанар.
Аз съм в същото положение ама познавам момичето от по малко и проблема ми е че само като я видя и забивам
И да имал съм и други приятелки излизал съм с достатъчно момичета.Но тя е нещо повече от тях.И единственият съвет който мога да ти дам е пробваи пък ако не стане нз