- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sportex или Durex
Кои са по надеждни Кажете някой вид да е хлъзгавичък
Твърдо против и двата.
Но така или иначе спортекс е най-гадното и ненадеждно нещо, което можеш да си нахлъзиш на оная работа :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Като потребител твърдо заявявам DUREX![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Аз съм за Durex и не е тайна защо. Това долу е линк, на който е описано как се тестват презервативите. На английски е, който може да го прочете. След като видях цялата технология вече не ме е страх да не стане някоя беля:
и така: http://www.durex.com/cm/makingacondo...&intMenuOpen=4
DUREX
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Използвал съм само Durex и съм много доволен.
Абе ора к'во толкова се чудите! Не е ли ясно! Само DUREX :P![]()
Izpolzval sum i Sportex i Durex, no Durex easy on sa po-dobri![]()
Дюрекс не съм използвала никога, а спортекс -доста. доволна съм от тях. като изключим гадния цвят са доста овлажнени и наистина ми допадат. В крайна сметка да изберем българското![]()
А иначе-опитай и двата вида, прецени с кой е по-добре и на двамата и действай с него. Аз лично харесвам Куул и Лайфстайлс.
Durex съм късал три пъти - прясно закупени от аптеката, още в срок на госност. За радост без последствия
Спортекс не съм късал никога
Който избере българското да знае че само може след това много да съжалява. както на мен така и на много приятели са им се късали Sportex и никога Durex. аз лично от много време насам зи ползвам само One Touch и съм много доволен.
Само 1 Спортекс ни се е късал, а аз не го бях сложила като хората, защото бързахме.Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy`boy
Истината е, че друг презерватив не сме късали, ама истината е, че от доста време актове над час нямаме(а и аз не искам).
Два пъти имах случай в който Дурекс остана вътре в гаджето - изхлузи се. За да няма недуразумения, уточнявам от сега, че ЗНАМ как се слага, използува и т.н., не се занимавам от вчера с жени. Задръжте си го скапания Дурекс.
Иначе - нито единия, нито другия. Ползувам Виталис.
Между Дюрекс и Спортекс- предпочитам Спортекс, досега не ни се е късал, а Лубриканта на Дюрекс е просто отвратителен...
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
.....*produljava dumite na avtora*.....i imam 5 deca...... *Първоначално написано от xaxo_xixi
*
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Дурекс и не съм късал никога.Бтв думата "ползвам" не се пише "ползувам".![]()
Български не знаете еи.
С повечето лубрикант иначе спортекс и дюрекс си имат своите предимства и недостатъци , но си е въпрос на избор![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Durex![]()
Единия казва "късал сам Дурекс 5 пъти пък нито 1 път Спортекс" другия обратното, третия нито единия от двата вида не одобрява, на какво да вярвам))
Sportex Light!