.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Guest
    Човек сам трябва да си прецени за себе си. Очевидно при всички е различно - въпрос на случайност или не, все пак затова има толкова много марки презервативи - за да имаме право на избор точно защото различните хора предпочитат различни неща.
    До момента съм ползвала най-много Durex Ultra Thin и са най-доброто, на което съм попадала. Никога не ми се е късал. Опитвали сме Спортекс, но приятеля ми каза, че нищо не усеща през тях, а и на мен също никак не ми хареса. Така че ги изключихме от списъка.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Durex \/ И Sportex съм пробвал, нямам оплакване но Durex като че ли повече ми допадат

array
    Guest
    Според мен, кофти презервативи няма, все пак всички са направени с една цел, а именно за да те пазят... Друг е въпроса, че може презерватива да не е сложен баш като хората, тогава стават гафове. Аз ползвам почти само Дюрекс, а на Спортекс предимството е, че във всяка кутийка има пакетче с лубрикант и може да се мацотите, доста хлъзгавичко е

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mysi
    Като потребител твърдо заявявам DUREX
    I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Дюрекс

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Polzvam samo tiq taka 4e ne moga da kaja koi e po dubur(i ot dvata sum dovolen ednakvo) .
    Dvata sa si nomer edno za men
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Голям фен Аватара на Devilka
    Durex

DUREX
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Sportex VS Durex=0:1

Guest
    a kakvo 6te kajete za SURE??

Супер фен Аватара на bEbsI
    SURE?! Ми к'во да ти кажа.. Дюрекс си е най-добрия,но и Sure съм ползвала..нямаше проблеми.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си