- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е че ако...?
Вярно ли е ,че ако се пипам много ,ще ми спадне ,защото така казват всички мои френдове а аз си не вадя ръката от гащите ,дори съм си пробил всички джобове за да си държа хуя като вървя ,просто това супер много ме възбужда и затова
Кажете ,може ли да ми спадне хуя от това ,че нон стоп си го държа
сигурно с гругата ръка постоянно си държиш мозъка щот и той бая е спаднал ... бе да ти кажа, даже май не е останал ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Май не си добре с мозъка!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Отговорете ми на въпроса ,сега си бия чикия заради тая путка писала в темата
![]()
Болен мозък си да знаеш!Първоначално написано от ЛЮБО
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Бии си и хапчетата за нервите.
А на въпроса ти...
Ти продължавай, а ние ще доживеем и ще разберем![]()
![]()
![]()
И аз така мисля...Първоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
Няма да ти спадне, а мн по-лошо. Бях чел в една книга, че хората които прекаляват с "пипането" стават извратени. Някаква част от мозъка се изменя и вече се възбуждаш от мн первезни неща. Някои, от които не мн законни (напр: педофилията и т.н.). И това е съвсем сериозно - научно е доказано.Първоначално написано от LUBO_14
почвам нова да си бия ,щото и други пичета написаха в МОЯТА тема
това ознавача ,че ме искате нали?
Е, как... само за тебе си мечтаем![]()
Ако говориш за мен, аз съм момче и освен това със всеки пост потвърждаваш мнението ми.Първоначално написано от ЛЮБО
ako mnogo se pipash,kato poraznesh,nqma da mojesh da se vyzbudish i moje da si nqmash deca!!!!4estno,nau4no dokazano e!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LUBO_14
брато имам лоша новина за теб...късно е...сигурно вече мозъка ти е спаднал в малката глава и вече мислиш само с нея...има само един изход-самообеси се
Успех в начинанието![]()
абе...без коментар то то направо абе нямам думи...Пич болен си или прсто си съчиняваш или наъ-вяроятно ти тряя момиче
ЦЕНЗУРА!
.: machoka :.