- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- am... hubavo li e mokroto???
a zdrasti
abe imam edin vypros... strashno qko mi e kogato se natiskame s priqtelq mi i usetq che se e nadyrvil... pitaneto mi e, dali pri vas momcheta e syshtoto kogato bryknete v pantalona na momiche i usetite che e mokra? znachi li tova za vas che q vyzbujdate ujasno mnogo i t.n. ili e neshto kato gnusno?
Аз не съм момче, ама ще отговоря![]()
В никакъв случай не мисля, че е гнусно, напротив- приятно е момченцето да бръкне, и да види, че си мокра... възбуждащо е, пък и означва, че ти е хубаво с него...![]()
мдаам...добре е само момчето да се увери,че е харесвано и желанооо![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Обожавам, когато сме на вън и съм възбудена, моя приятел да ми бръкне в бельото и да види, че е мокро. нямате на идея колко го възбужда това. Направо едва се въздържа, да не ме награби!
Приятно е. А и за момичето е по-приятно, защото не мисля че ви е много приятно някви суху груби пръсти да ви барат там
Възбуждам се когато мацката е подмокрена
аКо исКаш да мУ каЖеш,че сИ възБудена и тОй да сЕ сеТи какВо да пРави,пРосто хВани ръКата му и Я наТикаЙ в гаЩичКите си,гЛедаЙки го в оЧите.Нямате пРедстаВа колКо добРе деЙства![]()
![]()
![]()
ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...
Ама ооооу офцъ ти си била ебахти пръдлата. От километри ти надуших пръдливич задник във форума. Ще те шибам пръдло гнусна в смърдящата ти дупка, тъй да знаеш.Първоначално написано от ~ПрЪдЛа~
ХаХаХ, нЯма да иМаш тоВа удоВолстВие...
ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...
xaaaaaaaaaaxaxaxaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
а гадно ли ви е ако етка ви бръкне докато се натискате ? или ви харесва![]()