- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- temi za razgovor s momicheta
momi4eta kajete koi temi na razgovor mogat da vi nakarat da se "vlubite" v mom4eto "korespondenta" ?)) (molq ne vkluchvaite tezi iziskva6ti specialna podgotovka kato moda, grim, t.n
![]()
Prisms of light bend perception through infinite realms and parallel dimensions, across the oceans of time, reaching beyond the edge of forever...
Теми който да ги накарат да се влюбят???? Нещо не ми изглежда да има чак пък такива теми.
Като им заговориш за майка си (най-вече колко приличат на нея) и всички жени и моми ти падат в краката от мен да го знаеш това![]()
ИСкам да ти кажа ,че ако мен някой тръгне да ме сваля така,ще стана и ще си тръгна..би ме отвратило някое мамино синче да ми плямпа само за майка сиПървоначално написано от IGNGN
![]()
Инъче по темата.....теми които ще и харесат да речем за филми ...музика..оф нензма все неща ,които са и по вкуса.... Единствено сам можеш да прецениш по характера и![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
ами според мен...моми4етата се впе4атляват най-ве4е от комплименти (общо взето)..., но само ако са искрено направени!В очите на събеседника ВИНАГИ си ли4и какво мисли той!...а моми4етата наистина много гледат в очите...
![]()
други теми за разговор...хубаво е като си на среща или просто някъде навън с "избраната" да се интересуваш от нея!Но не натрап4иво.Ако тя отговаря кратко и сдържано, зяпа на накъде или просто седи на края на стола...ясно е, 4е не се интересува.Пове4е ще спе4елиш ако спреш да я занимаваш, отколкото да и досаждаш!
еми...тва е от мене ;]![]()
Е защо трябваше да прецакаш работата сега?!Първоначално написано от mysi
Прави си трайчо и стискай палци да ме послуша и да дойде във форума да разкаже резултата
Ъъъ,никой до сега не позна.Ако е няк'во курве с 5-6 комплимента ще се "влюби" в теб,но нито едно интелигентно момиче няма да тръгне с теб и още повече - няма да се влюби в теб,заради един разговор.Като начало трябва да осъзнаеш разликата м/у любов и да изпитваш симпатии към някой или просто да го харесваш,защото разликата е от тук до Луната и нагоре!Тцтцтц,като те гледам не си от най-умните,затова ти препоръчвам да си намериш некое курве и да си я задоволяваш със комплименти всеки ден,но най-важното е да напишеш в скайпа,че я обичаш!ООооо,йее...![]()
![]()
100% те подкрепямПървоначално написано от AFT
Еми ако е некаква по-лека дет се вика от 2-3 комплиментчета и вече ще ти е в краката.Но ако и по-сериоэна ще я впечетлиш ако имате някакви общи интересеи и съответно общи теми.Тогава и ти и тя ще имате какво да кажете,раэговорите ви ще вървят и така по-лесно ще се опоэнаете.Но пък от няколко теми эа раэговор не ми се вярва да пламне голяма любов,но що пък не?![]()
[size=7][b][u]fosse cos
a we az ne govorq specialno za nqkakvo momi4e a generalno... puk vie kato ste tolkova umni 4e samo vie znaete otogovora si prilagaite va6ti metodi... i mn hubao za vas, 4e moje da operelqte horata ot 2 izre4enia - predstavqm si kakvi nadmennici ste! i ne govorq za bukvalno vlubvane a za privli4aneПървоначално написано от Th3MaN
Prisms of light bend perception through infinite realms and parallel dimensions, across the oceans of time, reaching beyond the edge of forever...