.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Elitoooo
    Guest

Една много мъчителна връзка

На кратко много обичах това момче.Когато отново се събрахме мислех ,че този път ще е по различно.За 1 година преминах през самия Ад.Убиди,под формата на уй безобидни шеги,за цялото това време сме излизали най-много 10 пъти.През цялото време бяхме затворени у тях.Дължях му отчет,едва ли не неможех да изляза с приятелки,за да бъде той доволен....Непрекъснато се опитваше да ме промени,да ме изнудва.За да направи нещо за мен,очакваше винаги ,че и аз трябва да направя нещо.Последното нещо за което ,той буквално ме изгони от тях беше ,че не съм можела да свърша нищо като хората...Заболя ме,но знам,че този път го оставям зад мен.Искам да кажа на всички,че никой няма право да оправлява живота ви,да ви тормози по какъвто и да било начин.Подобни хора ,като него не заслужават ,някой да ги обича и да прави каквато и да било жертва за тях !

anonymous485803
    Guest

Re: Една много мъчителна връзка

Цитирай Първоначално написано от Elitoooo
    Искам да кажа на всички,че никой няма право да оправлява живота ви,да ви тормози по какъвто и да било начин.Подобни хора ,като него не заслужават ,някой да ги обича и да прави каквато и да било жертва за тях !
    Това може да стане само ако ти позволиш. От тебе си зависи. Иначе е много кофти историята ти. Дано само този човек да не тръгне да те преследва.

Guest
    връкса бреи и ас имам ама конец

Мега фен Аватара на koalka
    Права си.С подобно държание нищо не заслужава.И добре, че си се осъзнала.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    от една страна ми е познато това затваряне у тях, без никакво излизане жалко, че съм била наивна и глупавичка като тебе и го осъзнах прекалено късно...
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Аз пък нищо не разбрах от цялата история

Мега фен
    Град
    София
    ДА,права си.Некой няма право да те контролира и да прави опити да те промени.Всеки е индивидуална личност и сам оправлява живота си.А на такива типажи като приятеля ти-един голям шут!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Никъделенд
    Da, mnogo tochno kazano. Nemoga da ponasqm nqkoi (nai-veche gadjeto) da mi se nalaga i da si misli, 4e sum negova sobstvenost.Az sum negova da, no tova neoznachava, 4e moje da se durji po takuv na4in...
    Radvam se, 4e si se osuznala..Zashtoto vseki se u4i i razbira sled vreme kakvi sa horata i kakvi mogat da budet v deistvitelnost.Da razbere kude mu e mqstoto i nai-veche pri kogo.Zatova te uverqvam, 4e shte sre6tnesh mom4e, dostoino za lubovta ti, koeto shte znae kakvo e uvajenie!
    Uspeh i da ne ti puka.Daje se radvai, 4e si se razdelila s 4ovek, koito ne ti e daval nujnata svoboda i uvajenie.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Просто...майната му.Какъв е той,че да те казва какво да правиш???
    Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
    но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

Град
    Там, където е сърцето...
    Много време си му търпяла капризите и простотиите според мен. Това че да кажем ходиш с някой незначи че останалия свят престава да съществува и е само той. Всеки има нужда от свобода. А и с какво право ще те убижда... На такива прав им път има по-стойностни хора.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от ~LiPs oF aN aNGeL~
    Просто...майната му.

Офф чесно да ти кажа на думи е супер лесно... , но ако ти си на нейно място и имаш чуства към това момче ще знаеш колко е трудно да се разделиш със човека който обичаш , но все пак е взела правилното решение колкото и да и е трудно отначалото!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Така е,на думи наистина всичко е много лесно,но колкото по-рано се осъзнае и го зареже,толкова по-малко ще я боли после.За това по-добре сега да реве,да се тръшка,да умира за него,но поне да му е теглила майната,а не нещата да се задълбочават все повече и повече...

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Jfld hf,e /sn dp
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Това горе бях аз

Guest
    ооо аз никога не бих издърала някой идиот да не ми дава да се виждам с хората с които искам!!!! въоб6те не ти завиждам но ти се възхи6тевам за силите за да го разкара6 !!!БРАВО!!! =D>

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ti 6te si nameri6 i po-dobar ot tozi,a tozi go pra6tai v minaloto i ne pozvolqvai na sl da ti se ka4i na glavata
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    prava si....nikoga nqma da pozvolq tva. vapreki 4e sam skolonna..abe ne si vervam mn mn na tiq dumi moje bi i az sam sposobna da stigna do tva deradje
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от ~LiPs oF aN aNGeL~
    Просто...майната му.

Офф чесно да ти кажа на думи е супер лесно... , но ако ти си на нейно място и имаш чуства към това момче ще знаеш колко е трудно да се разделиш със човека който обичаш , но все пак е взела правилното решение колкото и да и е трудно отначалото!
    =D> Найстина много лесно на думи,но когато трябва да го приложим е доста сложно!
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си