.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в прераждането?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

17 32,69%
  • Да

35 67,31%
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 180
    Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    А всъщност някой схвана ли идеята на поста ми?
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Налиии... професионалният философ се обади... Ако и ти си беше направил труда да прочетеш нещо, щеше да забележиш, че първи абзац са лично мои разсъждения. И дори да не е така-какво ти пречи да помислиш? Ако не си способен да зацепиш елементарните изказвания на въпросните хора, що за дървена глава си? Философията е като математиката, макар първата да е твърде свободна. Ако те бива в едното, ставаш и за другото, защото и в двете се иска мислене и анализиране, тоест ти си пън.(да, и аз мога да обиждам, но още не са мо свършили аргументите) Освен пън си и промит мозък, защото забелязвам да ме обвиняваш несправедливо в нещо, от което ти страдаш най-много.
    И така да е, аз разполагам с доказателства, които ти не си способен да обориш, следователно губиш спора.
    Не можеш да изкараш философията за доказателство. Философията се крепи на хипотези и предположения. Това са плаващи мисли. За втори път ти го казвам(пиша).
    Връщам се в началото на темата с топ въпрос за първа сигурна сума - Някой тук чувства ли се прероден ? Как и защо ?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Налиии... професионалният философ се обади... Ако и ти си беше направил труда да прочетеш нещо, щеше да забележиш, че първи абзац са лично мои разсъждения. И дори да не е така-какво ти пречи да помислиш? Ако не си способен да зацепиш елементарните изказвания на въпросните хора, що за дървена глава си? Философията е като математиката, макар първата да е твърде свободна. Ако те бива в едното, ставаш и за другото, защото и в двете се иска мислене и анализиране, тоест ти си пън.(да, и аз мога да обиждам, но още не са мо свършили аргументите) Освен пън си и промит мозък, защото забелязвам да ме обвиняваш несправедливо в нещо, от което ти страдаш най-много.
    И така да е, аз разполагам с доказателства, които ти не си способен да обориш, следователно губиш спора.
    Не можеш да изкараш философията за доказателство. Философията се крепи на хипотези и предположения. Това са плаващи мисли. За втори път ти го казвам(пиша).
    Връщам се в началото на темата с топ въпрос за първа сигурна сума - Някой тук чувства ли се прероден ? Как и защо ?
    Абсолютен пън... нищо не си разбрал от написаното.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

ami glasuvah za da no se kolebaq.bqh 4ela nqkyde,4e 4ovek kato umre tqloto mu stava po-leko sys 25 ili 26 grama i smqtali,4e tova e du6ata mu.ako 4ovek ima du6a nz kakvo stava s neq kogato umre dali ne vliza v dr tqlo..?no ot druga strana ako du6ata ne sy6testvuva i vsi4ko tova si e prosto ot mozyka i izgrajdaneto na harakter nz kak to4no da go obqsnq de ...ina4e po-sklonna sym da vqrvam
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Guest
    Muse_of_Madness, подкрепям поста ти обаче в това е и големия проблем-мищо никога не би могло да е сигурно.Или, всичко винаги е сигурно, тоест всичко е вярно...в някоя реалност...ако ме разбра

TheNightRiderОпределено не живея в измислен свят!Това, което винаги съм се стремяла да разбера е света, в който живея!С наркотици и алкохол не стана.С философията, която изучавам, май има по - голяма вероятност да се случи!
    Защо реши, че живея в измислен свят?

Град
    Anfield
    Прочетох го, успокой се. Ти просто не можеш да приемеш, че не споделям твойте възгледи.

Аз съм друга личност. Той нека си се съмнява в реалното. Аз не се съмнявам. Проблем ?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Прочетох го, успокой се. Ти просто не можеш да приемеш, че не споделям твойте възгледи.

Аз съм друга личност. Той нека си се съмнява в реалното. Аз не се съмнявам. Проблем ?
    Моите възгледи са различни от всичко казано дотук. А, все те търсех да ти предам няколко урока как да доказваш, че Бог не съществува, защото това "не съм го виждал" е повече от селяшко/просташко:http://www.teenproblem.net/f/viewtop...%EE%F0&start=0
    А за съмнението- премаш го на доверие, поради липса на друго доказателство, нали? Е, така са правели древните с боговете. Разликите между двата вида премане на доверие ще проличи или няма да проличи, защото е възможно да не съществува.

Оф!Писна ми от вас!Не разбрахте ли,че се живее веднъж???НЯМА други животи и разни паранормални явления!Живееш веднъж и толкова-после се разлагаш и КРАЙ!Малко гадно звучи,ама е истина!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Оф!Писна ми от вас!Не разбрахте ли,че се живее веднъж???НЯМА други животи и разни паранормални явления!Живееш веднъж и толкова-после се разлагаш и КРАЙ!Малко гадно звучи,ама е истина!
    Вече поспорих за това и както виждаш съм спечелила спора.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    И как по-точно я установи тази истина. Не може да си толкова убедена при условие, че хората поддържат какви ли не теории.
    ОК.. Ти за себе си знаеш, че има един живот и така нататък, но...увереността в думите ти е леко смешна и неуместна.

ПП. Като ти е писнало не е нужно да влизаш в темата, ясно си пише за какво става въпрос, лесно е просто да я подминеш...

Защо някои тотално отписват нещата,които не са видяли и не са пипнали(примерно)??Защо се достига до такова ограничение?били ли сте на Марс?-е,като не сте били значи ли,че не същесвува?
    и много хора си спомнят предишните си животи!не мога да съм сигурна,че прераждането съществува,но не го и отписвам като вариант!въпреки всичко,аз вярвам,че има нещо такова било или не така както го описват религиите!а не може наистина всичко да свърши в един гроб,света и всичко останало е твърде сложно и необяснимо,така че според мен е излишно да обеждаваме другите с мнения като -млъквай,бе ,тъпак!в кой свят живееш?доколкото знам живеем в свободна страна и всеки може да изразява мнението си спокойно!какво лошо има,че момичето е пуснало тема за нещо ,което я интересува?който проявява интерес към темата да пише,другите просто да не се занимават,като е толкова тъпо!

Мега фен Аватара на quench
    the strongest faith is unquestioned one

faith rejects reason
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Anfield
    Моите възгледи са различни от всичко казано дотук. А, все те търсех да ти предам няколко урока как да доказваш, че Бог не съществува, защото това "не съм го виждал" е повече от селяшко/просташко:http://www.teenproblem.net/f/viewtop...%EE%F0&start=0
    А за съмнението- премаш го на доверие, поради липса на друго доказателство, нали? Е, така са правели древните с боговете. Разликите между двата вида премане на доверие ще проличи или няма да проличи, защото е възможно да не съществува.
    Много заблудено дете си ти ееей, няма спасение. Сега като те тресне пубертета едно хубаво, знаеш ли какви философи ще ти се превиждат...нямаш си на представа. Недей си изкарава генерални изводи за живота и всичко около него, 'щот от има-няма 10 години ходиш права и не ядеш пюренца. Живота не е, както го пишат в книгите...

98*6

да вярвам ама .. немога да кажа защо ... просто си вярвам

Guest
    Хмм ок,ако предположим че има прераждане,защо хората на Земята не остават същия брой,а се множат постоянно.Влизат нови души в употреба ли?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Много заблудено дете си ти ееей, няма спасение. Сега като те тресне пубертета едно хубаво, знаеш ли какви философи ще ти се превиждат...нямаш си на представа. Недей си изкарава генерални изводи за живота и всичко около него, 'щот от има-няма 10 години ходиш права и не ядеш пюренца. Живота не е, както го пишат в книгите...
    Затова се боя да признавам възрастта си пред простаците-отказват да ме приемат като нормален събеседник после.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хмм ок,ако предположим че има прераждане,защо хората на Земята не остават същия брой,а се множат постоянно.Влизат нови души в употреба ли?
    По закона на кармата си има обяснение за всичко Просто трябва да го прочетеш и да разбереш как действа!

Muse_of_Madness
    Просто не обръщай внимание...
    Преди 3 години говорих за религии с едно българско момиче, на 10 години по това време, живеещо в арабска държава и изповядващо мохамеданство!Това дете, с 10 години по - малко от мен, ме изуми, защото излагаше идеите си, сякъш цял живот е правило само това!Беше много по - напред с материала и от мен и от голяма част от познатите и приятелите ми!Да не говорим, колко по - напред с материала беше от роднините си!
    От тогава разбрах, че всъщност възрастта е без значение!Значение има, само това което знаеш!
    Таааааааа... не се връзвай

Град
    Anfield
    bloodybaby
    Научила си е домашното и ти го е разказала.
    Кое му е странното ? Че го е научила наизуст, ли ? Мохамеданите са фанатици.

bloodybaby
    Научила си е домашното и ти го е разказала.
    Кое му е странното ? Че го е научила наизуст, ли ? Мохамеданите са фанатици.
    И аз мислех, че мохамеданите са фанатици, преди да си полафя с това хлапе!И не просто си полафих с нея - поживях с нея към 2 месеца...Мнението се променя!А едва ли някъде дават за домашно, съжденията, които правеше и включително и досега подкрепя!

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Bloodybaby, вярваш ли в Бог?
    Това е труден въпрос.Вътре в себе си съм убедена, че го има, както и че има голяма власт над всичко в света, но понякога се разколебавам!Защо и аз не знам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си