- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Прераждането...
Твоите съждения и проучвания и изводи, на каква база данни лежат?Първоначално написано от LunaTriCk
Ако е само на изживяното от теб, значи кръгозора ти е адски ограничен!Ако е на писмени източници, значи и ти просто си заучаваш домашното и си го преразказваш след това, твърдейки, че това е твое лично заключение...
и кой е прав и кой крив в крайна сметка?
мисля,че темата е за нещо друго - вземете си скайповете и си направете конферентен чат![]()
На микс от двете. Писмени източници + мой личен опит. Прероден човек не съм видял досега, нито чужди души, нито Бог под каквато и да е форма. Доверието се печели. Засега религията не е много убедителна. Само празни обещания. Бъди добър, отиди в рая. Моли се, ще бъдеш здрав. Кажете ми защо да вярвам на обещанията на някой, на който нямам доверие ?Първоначално написано от bloodybaby
Първоначално написано от LunaTriCk
Призна сиии!На микс от двете. Писмени източници + мой личен опит.
А и ми кажи с колко точно религии си се занимавал задълбочено(т.е. прочел си по 5-10 трактата и тълкувания +свещената им книга), та можеш да отхвърлиш всичките и да ги сложиш под общ знаменател? Аз, която познавам съвсем малко само от обща култура, от споровете си с теб съм разбрала, че си запознат по-малко от мен.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Че, аз кога съм казвал нещо обратно![]()
![]()
Религията запълва временно дупките, които науката все още не е успяла. Защо трябва да се интересувам от хрумванията на всеки един ? Имал съм по сериозни контакти с Християнството, Исляма и Будизма. Но това не е защото аз съм се интересувал, а защото имат добър ПР![]()