.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в прераждането?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

17 32,69%
  • Да

35 67,31%
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 180 от общо 180
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
    И аз мислех, че мохамеданите са фанатици, преди да си полафя с това хлапе!И не просто си полафих с нея - поживях с нея към 2 месеца...Мнението се променя!А едва ли някъде дават за домашно, съжденията, които правеше и включително и досега подкрепя!
    Съждения на базата на това, което е прочела. Следователно това не са били нейни лични изводи. Разбирам да е мислила в съвсем друга насока - да, но по това което ми казваш, горкото момиченце е било с промит мозък. А това, че подкрепя и досега вярата си означава точно едно - фанатици.
    Религията е мноого опасно нещо.
    Твоите съждения и проучвания и изводи, на каква база данни лежат?
    Ако е само на изживяното от теб, значи кръгозора ти е адски ограничен!Ако е на писмени източници, значи и ти просто си заучаваш домашното и си го преразказваш след това, твърдейки, че това е твое лично заключение...

Мега фен Аватара на quench
    и кой е прав и кой крив в крайна сметка?

мисля,че темата е за нещо друго - вземете си скайповете и си направете конферентен чат
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
    Твоите съждения и проучвания и изводи, на каква база данни лежат?
    Ако е само на изживяното от теб, значи кръгозора ти е адски ограничен!Ако е на писмени източници, значи и ти просто си заучаваш домашното и си го преразказваш след това, твърдейки, че това е твое лично заключение...
    На микс от двете. Писмени източници + мой личен опит. Прероден човек не съм видял досега, нито чужди души, нито Бог под каквато и да е форма. Доверието се печели. Засега религията не е много убедителна. Само празни обещания. Бъди добър, отиди в рая. Моли се, ще бъдеш здрав. Кажете ми защо да вярвам на обещанията на някой, на който нямам доверие ?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk

На микс от двете. Писмени източници + мой личен опит. Прероден човек не съм видял досега, нито чужди души, нито Бог под каквато и да е форма. Доверието се печели. Засега религията не е много убедителна. Само празни обещания. Бъди добър, отиди в рая. Моли се, ще бъдеш здрав. Кажете ми защо да вярвам на обещанията на някой, на който нямам доверие ?
    На микс от двете. Писмени източници + мой личен опит.
    Призна сиии!
    А и ми кажи с колко точно религии си се занимавал задълбочено(т.е. прочел си по 5-10 трактата и тълкувания +свещената им книга), та можеш да отхвърлиш всичките и да ги сложиш под общ знаменател? Аз, която познавам съвсем малко само от обща култура, от споровете си с теб съм разбрала, че си запознат по-малко от мен.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Че, аз кога съм казвал нещо обратно
    Религията запълва временно дупките, които науката все още не е успяла. Защо трябва да се интересувам от
    хрумванията на всеки един ? Имал съм по сериозни контакти с Християнството, Исляма и Будизма. Но това не е защото аз съм се интересувал, а защото имат добър ПР

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си