Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
Това, че изповядваш определена религия прави ли те автоматично с промит мозък???
А ти християнин ли си?Защото ако си християнин, значи си с промит мозък!ПО твоите собствени съждения!
Въобще, май религиозните хора, са с промити мозъци според теб, а?
Всъщност, би ли дал определение, на "промит мозък"?
Водя се атеист. Вярата е хубаво нещо стига да не се прекалява с нея. Повечето ми приятели + роднини са християни и ходят да палят свещички по празници. Лошо няма, всеки трябва да вярва в нещо. Но, до някаква степен. Това да са тотално обгърнат от религията(която и да е тя) за мен е абсолютна глупост. Тази вманиаченост ме дразни. Да черпиш готови отговори, по въпроси които още не ти се е налагало да си задаваш...еми, тъпо е.
Аз също съм на мнение, че да се фанатизира човек, независимо дали във връзка с вяра или каквото и да е, не е хубаво нещо!
Да черпиш готови отговори, по въпроси, които не се е налагало да си задаваш?Аз например още от дете се питам, защо съм на този свят, каква е причината и търся отговорите.За съжаление, трудно се намират отговори, които да удовлетворят личностно някого!И честно казнао откакто започнах да изучавам източни философии, открих отговори на въпросите си,, въпреки, че някой от тях не ми харесват!Все пак всеки си запазва правото да вярва или не вярва в определени неща!