Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
Първо на мен не ми изглежда плоска и знам, че не е със сигурност от приятели. Второ, звездите не ме интересуват големи ли са, малки ли са. Там са си. Факт. Не ми пречат, следователно не са обект на моето внимание. На който са му интересни, да ги изучава. Когато тръгна да проучвам даден въпрос, гледам да проверя всичките възможни версии за отговор. Чак тогава сам си преценявам на коя версия да повярвям. Понякога и сам стигам до решение, но все пак прибягвам до проверка.
Е добре де!Ако приятелите ти са толкова големи авторитети, защо не даваш тях, като такива, когато защитаваш тезите си, а даваш учени и изследвания!Нима всичко, което знаеш си научил откривайки го сам?Сам си открил може би "Чувствата, които изпитваш, когато си "влюбена" са причинени от химични вещества стимулиращи части от мозъка ти, които мноооого лесно могат се симулират изкуствено, коооолкото и да ти е неприятно(Заповядай част от тях: допамин(това нещото, което те кара да се чувстваш щастлива), феромон(всъщност е хормон, но така или иначе това е онова, което те привлича в другия пол). )", след упорити изследвания по този въпрос и без да прочетеш нищичко?
Задавайки ти въпроси Muse_of_Madness, ти отговори, че вярваш и приемаш само собствените си проучвания и заключения!Защо тогава въпроса му за доверието ти към приятелите ти да е тъп?Нали вярваш само на себе си...или бъркам?