.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Bourgas_bilder
    Guest

Вярвате ли в любовта от пръв поглед>?

Здрасти на всички>имам 1-н много тъп въпрос>понеже още не мога да го осмисля>Преди 2 дена се видях за 1-ви път с едно момиче и от онази вечер вече 3-и ден сме почти по цял ден>не иска да ме остави и за миг>както и аз нея>незнам за сефте ми се случва такова нещо>Затова ви питам дали мислите че това е до време>или е просто нещо за напред>днес е на работа ама няма да отиде само и само да ме види>ОЩЕ не мога да го осмисля кога се видяхме,кога стана всичко>просто много странно нещо.Извинете ако ви занимавам с глупости>просто ми е много странна самата ситуация

ami vzimaite se.Qvno i dvamata se haresvate

Град
    40 Miles from the Sun
    Научи>се>да>пишеш>като>хора а>,>после>задавай>глупави>в проси>.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми карайте така още известно време и после и предложи

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AFT

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AFT

По темата : Не мога да те разбера какво му мислиш?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Ми карайте така още известно време и после и предложи
    Еми да.Кво толкова го мислиш!Елементарно е
    [size=7][b][u]fosse cos

Bourgas_bilder
    Guest
    Мерси на всички за мненията които дадохме.А колкото до ^AFT^ повярвай колкото и да ти се струва трудно-имам по добър правопис от теб само за инфо.А за това да предлагам мисля че е леко смешно поне за мен да предлагам на някоя да тръгва с мен.Ако има химия м/у двамата-думите са излишни.Питам понеже за първи път ми се случва.Мерси на всички.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Bourgas_bilder
    Мерси на всички за мненията, които дадохме.А колкото до ^AFT^ повярвай ,колкото и да ти се струва трудно-имам по добър правопис от теб, само за инфо.А за това да предлагам мисля ,че е леко смешно ,поне за мен да предлагам на някоя да тръгва с мен.Ако има химия м/у двамата-думите са излишни.Питам понеже за първи път ми се случва.Мерси на всички.

Не бе,наистина правописа ти е добър.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    любов от пръв поглед?! - таквоз животно нема
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Голям фен
    Възможно е да се влюбиш от пръв поглед и явно с нея е станало така,щом няма да ходи на работа.
    П.П.-Има много такива теми,разрови се из форума.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    Никъделенд
    Emi purvo razberi ti kakvo iskash.Kato go razberesh,kato go osmislish, opoznai momicheto po-obstoino. Togava i predloji (po nai-podhodqshtiq na4in.. ti si znaesh) i ne se sumnqvam, 4e shte otkaje. Inu4e vazmojno e prosto da ste si dopadnali mnogo.. Ili tova da e nqkakvo privlichane,mnogo silno privlichane, no moje i da e neshto seriozno! Taka che neka izmine oshte malko vreme, za da razberesh kakvo stava i dali neshtata sa seriozni.

Inuche na men ne mi se e slu4valo ot PRUV, zatova nemoga da kaja, 4e tq sushtestvuva! Neka mi se slu4i i shte go povqrvam (makar i da ne mi trqbva - silno vlubena sum v momenta i bezkraino shtastliva).
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Аз лично вярвам в такава любов но незная колко ще продължи.Щом се харесвате се съберете.Ще си прекарате страхотно.

Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]любов от пръв поглед?! - таквоз животно нема
    Подкрепям!
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Град
    Sofia
    Изхожда се от думата любов и от разбиранията за нея.
    За мен лично хлътване,любов и обич са три различни понятия.
    Хлътването е това което се случва в началото на дадени отношения между двама души, дори само платонически(в това понятие и включвам мислите за човека докато не е с теб или по-скоро тези които постоянно те тормозят докато не си с любимия).
    Любов е това което ти се случва след като почнеш да споделяш времето си с даден човек, както и да му споделяш, един вид почваш да му имаш доверие!
    Обичта идва накрая , която се изразява в това да имаш доверие в партниора си, както и да го уважаваш помагаш и разбираш.
    Та според мен хлътване от пръв поглед почти винаги има , но според мен не говорим за любов. Едва ли би имал доверие на първия срещнат!!!=> За мен лично няма понятие като любов от пръв поглед!
    Радвам се за вас и ви стискам палци първоначалния пламък да запази огъня след искрата
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на maybelline
    Да.Вярвам в любовта от пръв поглед.На мен също ми се случи,и то докато имах приятел!Нямах възможност да видя момчето около месец и половина след първия момент,в който го видях.И въпреки това си бях влюбена.А сега,когато вече сме заедно с това момче...съм най-щастливия човек на света

Re: Вярвате ли в любовта от пръв поглед>?

Здрасти на всички>имам 1-н много тъп въпрос>понеже още не мога да го осмисля>Преди 2 дена се видях за 1-ви път с едно момиче и от онази вечер вече 3-и ден сме почти по цял ден>не иска да ме остави и за миг>както и аз нея>незнам за сефте ми се случва такова нещо>Затова ви питам дали мислите че това е до време>или е просто нещо за напред>днес е на работа ама няма да отиде само и само да ме види>ОЩЕ не мога да го осмисля кога се видяхме,кога стана всичко>просто много странно нещо.Извинете ако ви занимавам с глупости>просто ми е много странна самата ситуация

heh as se vlubih taka v moq i o6te sme zaedno...ve4e 1godina
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Мерси на всички за мненията, които дадохме.А колкото до ^AFT^ повярвай ,колкото и да ти се струва трудно-имам по добър правопис от теб, само за инфо.А за това да предлагам мисля ,че е леко смешно ,поне за мен да предлагам на някоя да тръгва с мен.Ако има химия м/у двамата-думите са излишни.Питам понеже за първи път ми се случва.Мерси на всички.

Не бе,наистина правописа ти е добър.
    Пропуснал е още една запетайка. И към Bourgas_bilder - нямах предвид правописа ти,а>това>.Се'ш се?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си