- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Да правя ли секс с него?
az sym na 14 godini a priqtelq mi e na 17. nie sme zaedno ve4e ot 4 meseca i toi iska da go napravim. az ne sym sigurna dali iskam sex vse o6te no ako ne go napravim predpolagam 4e toi mnogo 6te mi se obidi. iskam da vi pitam dali da se syglasq s nego ili da ne pravq sex vse o6te, vypreki 4e tova moje da razvali vryzkata ni. nie ve4e mnogo pyti sme se natiskali ama za sex ne znam... A ako imate idei kak da mu kaja 4e ne iskam sex bez da mi se obidi PLS kajete.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Щом не искаш, не прави. Кажи му, че не искаш, когато си готова ще го направите. Той не може да те принуждава.Първоначално написано от !@@!####@!#@!
В една връзка, трябва да е приятно и на двамата. Нито единия няма правото, да принуждава другия, да прави неща, които не иска.
Съответно, ако той ти се "обиди" за такова нещо, не губиш-никога не те е обичал, даже печелиш, като се отърваш от него невреме
Той, ако те обича и е готин тип, трябва да се съобразява с твоите желания. А готините типове са малко, в сравнение с "свинете". Така, че друга свиня лесно се намира![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
Изчакай! Поне докато и ти не се почустваш готова за секс. Така или иначе, ако и двамата не го желаете няма как да бъде приятно. Пък и ти си едва на 14(както и да звучи това казано тук) - няма смисъл да избързваш, защото първият път винаги се помни, хубав или лош. Повярвай ми - по-добре спомените ти да са приятни. Може би все още дори не си попаднала на подходящият за теб човек. Независимо от колко време сте заедно! Не предполагай дали ще ти се обиди, стига гадаене - кажи му точно какво мислиш и как се чувстваш в прав текст! От реакцията му изводите, мисля, можеш да си ги направиш и сама. Макар далеч да не съм на 17, ако попадна в подобна сутиация мога смело да заявя, че ще чакам колкото е необходимо. Независимо колко трудно ще ми е това. Хора различни. Просто, ако на него наистина му пука за теб колкото си мислиш, в случая ще постави дори твоите желания и теб над себе си. Аз така правя, когато съм влюбен. С такова впечатление оставам, от това което прочетох - може и да не е толкова сериозна връзката Ви, не знам. При всички положения - не бързай!Първоначално написано от !@@!####@!#@!
Първият параграф от мнението няма да го коментирам, защото не намирам за уместно точно в тази тема. С цитираният съм напълно съгласен!Първоначално написано от AngelOfDarkness
не бързай
mi sled kato ne znae6 ne go pravi mnogo 6te sujalqva6
Ще бъде приятно, само ако и двамата го желаете. Щом не си готова не го прави.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne go pravi samo za6toto toi go iskaimai uvajenie k1m sebe si i ako te otreje zna4i e p1len ideot i si post1pila pravilno. Ne b1di glupava i ne pravi ne6ta za koito posle 6te s1jalqva6
![]()
abe ti ako mu kajesh 4e neiskash i toi se ibidi,zna4i nigoga ne te e obi4al i ste go razkarash na vreme,pyk ako ti tolkova go obi4ash....moje i da ne ti e dobre no.... nz ne mu misli mnogo,kato se uspokoish,ste ti se otpusne s izvinenie (vaginata i kato ti go sloji ste ti haresa...)no ako ne iskash,ako tolkova te e strah,ne go pravi samo zaradi nego... \/
+1Първоначално написано от Lestat357
Mного добре казано =D>
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
ни съ да'аЙ толку леснУ
Ще трябва да му пуснеш ако искаш да го задържиш...разбирам чувствата са си чувства ама човек си има нужди и като в 1 връзка нещо не върви не искават много ...Има и друг вариянт да си намери друга която да си праска и даси ходи с теб а ти да си мислиш че той е добро ангелче и не прави никфи щуротии..момче съм и знам какво е да си на сухо при положение че имаш приятелкаПървоначално написано от !@@!####@!#@!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами този проблем не е за форума,но щом искаш помощ...какво значи да ти се "обиди"?Или те обича и е готов да изчака или просто иска да те зичука и после да те зареже,това е.Ти си решаваш.
Първоначално написано от palomaaa
Не е задължително да са само това причините, поради които момичето да не иска да прави секс с гаджето си.Явно е една от малкото 14 годишни, които отказват, когато някой им предложи да го направят ...Чак и се възхищавам, че се дърпа, но до кога ли?
Към авторката - не го прави щом сама не си сигурна в себе си и не го искаш силно.По-добре го остави за по-късно.Секса на 14 не е особенно препоръчителен.Изчакай да мине още време, а когато доиде момента и ти се чувстваш готова да го направиш без значение с кого ще усетиш :)
Еми като не си готова няма да правиш секс къв е проблемаПървоначално написано от !@@!####@!#@!
Vladoka rulzzz
Кажи му че все още не си готова и не искаш да правиш секс и ако той те напусне заради това значи може би не те е обичал толкова и по добре че си се оттървала от него
просто си задаи вапроса ''искам ли го'' и ако отг. е ''да'' не му мисли,така и така ако все си тарси6 при4ина да не го прави6 6е си остане6 девствена цял живот