zdraveite i predvaritelno se izvinqvam 4e vi zanimavam s gluposti no iskam da pitam ne6to:s priqtelq mi polzvame spermiciden krem zaedno s prezervativi Sportex namazani s Nonoxinol9 v4era dokato go pravehme toi mai se izpusna malko v prezervativa,principno ne svar6va v men vapreki prezervativa no mislq 4e tuk nqma problem i sega za tova koeto pove4e me trevoji:dnes pak dokato go pravehme prezervativa izsahna i re6ihme da go smenim dokato otvarqh noviq na nego mu poomekna,ne be6e svar6il o6te,i az malko si poigrah s raka be6e mu mazen o6te o Nonoxinol-a po prezervativa ne sam pipala glavi4kata posle kato mu slagah noviq prezervativ kato sam go pipala sas sa6tat raka i posle e vlqzal v men nali nqma kak da sam zabremenqla?pri polojenie 4e i v men ima spermicid?az mislq 4e ne ama vse pak kajete vie...i ako se e izpusnal predi tova malko na korema mi ot predeqkulacionnata te4nost posle nqma kak da e vlqzlo v men i da e stanal gafa...znam 4e nqma kak ama kajete i vie ima li povod za trevoga?