- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Садо-мазо
Какво мислите за садо-мазо секса
Допада ли ви и какво точно???
moga da kaja 4e mi dopada no ne v pulniq smisul.haresvam kogato priqtelq mi e otgore i mi hvane rucete primerno i taka me 4yka(sujalqvam 4e pi6a tolkova brytalno :P ) ili primerno ediniqt e vurzan s beleznici za legloto no ne mi haresva i ne bih napravila bolka na partniora si nity bih my pozvolila toi da mi q pri4ini-tova ne bi mi dostavilo ydovolstvie.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Писна ми от тоя
Той направо прецаква всички теми
Ko ne e kato mu vidq pic's i me xvashta gnus da pisha..Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
аз лично си падам по садо мазо BDSM и темподобни
Найвече обичам бичуване с къмшик
Тва със садо-мазото не го разбирам.... Яко е е да те вържат с белезници примерно,ама там камшиците,латексовите костюми и репликите от типа: "Лижи ми крака,ти си куче" , "Лази по земята,ти си моят роб! " не ми харесват.Аз ако някой така се държи с мене ще се чувствам мн унизена...
sado-mazo silno kazano,no mn obi4am da dra6tq i da hapq a sa6to taka i da me skube kogato pravim sex est po opredelen eroti4en na4in ne prosto da me makne za kosata
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
opredeleno tva su6ty moga da go dobavq kum predniq si otgovor \Първоначално написано от marina star
/
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Знаех си аз - Мини Маус не била толкова непорочна... Ти уби всичко детско в мен!Първоначално написано от marina star
![]()