.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Садо-мазо

Садо-мазо
    Guest

Садо-мазо

Какво мислите за садо-мазо секса
    Допада ли ви и какво точно???

moga da kaja 4e mi dopada no ne v pulniq smisul.haresvam kogato priqtelq mi e otgore i mi hvane rucete primerno i taka me 4yka(sujalqvam 4e pi6a tolkova brytalno :P ) ili primerno ediniqt e vurzan s beleznici za legloto no ne mi haresva i ne bih napravila bolka na partniora si nity bih my pozvolila toi da mi q pri4ini-tova ne bi mi dostavilo ydovolstvie.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    Писна ми от тоя
    Той направо прецаква всички теми

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Писна ми от тоя
    Той направо прецаква всички теми
    Ko ne e kato mu vidq pic's i me xvashta gnus da pisha..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    аз лично си падам по садо мазо BDSM и темподобни
    Найвече обичам бичуване с къмшик

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Тва със садо-мазото не го разбирам.... Яко е е да те вържат с белезници примерно,ама там камшиците,латексовите костюми и репликите от типа: "Лижи ми крака,ти си куче" , "Лази по земята,ти си моят роб! " не ми харесват.Аз ако някой така се държи с мене ще се чувствам мн унизена...

Ааа,беги бе.Я не съм мазохист.

Супер фен
    sado-mazo silno kazano,no mn obi4am da dra6tq i da hapq a sa6to taka i da me skube kogato pravim sex est po opredelen eroti4en na4in ne prosto da me makne za kosata
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    sado-mazo silno kazano,no mn obi4am da dra6tq i da hapq a sa6to taka i da me skube kogato pravim sex est po opredelen eroti4en na4in ne prosto da me makne za kosata
    opredeleno tva su6ty moga da go dobavq kum predniq si otgovor \/
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    Знаех си аз - Мини Маус не била толкова непорочна... Ти уби всичко детско в мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си