Виж ся брат,в момент аз съм в същата ситуация само че от другата страна.Той ми казва че ме обича но аз просто нямам чувства към него и ми е супер гадно щото нз какво да му кажа а той настоява.Но и аз не смятам да загубя приятеля си заради някфа безмислена и мимолетна връзка.Нямам чувства затова решик да не насилвам нещата- ще се държа с него както обикновенно,няма да засягаме тази тема повече ,всичко ще бъде както преди и ако с времето някакви чувства от моя страна се появят тогава може и да стане нещо м/у нас.
Но пич,съветвам те да не я насилваш и да не и опяваш постоянно колко я обичаш,това само може да я отръпне,най - добре поговорете още веднъж,кажи и колко значи за теб,че би направил всичко за нея....сещаш се...накарай я да се почувства специялна и говорете на живо,не по скаип (тва ти го казвам щото ми се е случвало някой да ми говори такия раоти по скаип и е суууупер тъпо) И ако пак се дърпа просто я остави , не насилвай нещата,щото накрая може да се получи да тръгне с теб само за да не те кара да страдаш или щото и е писнало или просто да се заблуди в чувствата си.И последно ,след като говорите и още се опъва за малко спри да я търсиш,пренебрегвай я и ако има чувтва сама ще те потърси.Но сега просто и влез в положени,че и на нея 100% не и е лесно
Айди успех!