Значи на 15 години съм и харесвам едно момиче с което се познаваме от 10 години ... тя е с 1 година по голяма от мен от различни градове сме но всяко лято се виждаме защото се събираме компанията на село всяка вечер и си правим купона .. от 2 години обаче аз спрях да се събирам при тях защото сички почнаха да пушат а аз не исках да почвам .. а ако бях продължил да се събирам при тях щях и аз да почна .. преди 2 седмици отидох на село на сбор и тогава видях това момиче тя обаче не ме позна ... вечерта отидох при приятелите ми никой не можа да ме познае защото не се бяхме виждали от 2 години като им казах кой съм тя ми се хвърли на врътъ .. цяла вечер говорих със сички .. от тук започва всичко .. започнах да я харесвам супер много .. взех и скайпа и си чатим всеки ден цъкаме си от време на време като свърша даскало на 30 юни другия месец си заминавам на село и тя ще е там и не знам какво да правя в чата се зарибяваме и сякви такива неща но не знам дали да и предложа .. кажете какво да правя ...