- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- NeZnAM KaKvO Da NaPrAvQ
Мн съм объркана,незнам какво да направя.Харесвам си едно момче от моето даскало,той е 11 клас,а аз съм 10.Страшно мн ме кефи,мн е симпатичен и мн е готин,като човек.Зная че и той има симпатии към менеИ скро с едни наши общи познати ще ходим на кафе.Обаче проблема ми е следния,аз го харесвам и той мене и може да се получи нещо,но работата е там че живее в село,не че аз съм кои знае голямата гражданка,но родителите ми небиха го приели точно поради тази причина.И сега се чудя да изляза ли с негои с приятелите ни и да започна да имам връзка с него...или вълбще да не ходя на срещата,защото знам че родителите ми няма да приемат връзката ни
![]()
![]()
![]()
Според мен няма нищо лошо да си от село.Това не е порок.А и защо родителите ти да ти казват с кого да се срещаш?Ако го харесваш и той теб бъдете заедно и не се интересувай от мнението на родителите си или на околните.Мисля, че си достатъчно голяма, за да можеш да прецениш искаш ли го достатъчно и да поемеш риска да излизаш с него.Пак повтарям да си от село няма нищо лошо, всички сме еднакви и понякога тези които живеят на село излизат по добри от "гражданите".
П.С. Айде успех и дано излезе свестен тип.![]()
Направи го!Първоначално написано от :) !*KyKлIчKaA*! (:
Това са чувства и влечения и хубави моменти които не трябва да изпускаш!
В крайна сметка тръгни с момчето , ако не потръгне вашите така и няма да разберат , ако пък тръгнете да се жените, тогава вече кажи на вашите, че това е твоето щастие и ако са истински родители не би трябвало да пренебрегват твоите чувства и емоции
Ако пък нещо им стане и не го одобрят, направи всичко за да го запазиш , като лека полека се отцепвай от родителите си , след като за бъдещия ти мъж имат претенции сигурно ще имат и за това какво да учиш и работиш и това според мен ще те тегли надолу!
Успех![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Отиди.Не си пропилавяй въэможността.Ако мислиш,че е подходящ эа теб,эащо не?Пък родителите ти не е нужно да энаят.Чакай първо да видиш как ще потръгне между вас,после мисли эа другите неща.
[size=7][b][u]fosse cos
bLaGoDaRq vI Na vSiChKi mN![]()
![]()
vish gledai si tfoito shtastie ne mu misli tolkova
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ти па кво ти пука за родителите ти. Важното е ти да си щастлива.
Майната им на родителитевсеки родител иска детето му да е щастливо
щом тоз тигър те прави щастлива си го хващай
)
пз. SlipKnoT - Vermilion.mp3
mS Mn Za PozdRaVcHeTo ``Чакал от гетото``
Моето мнение е, че селянката си ти. В кой век живееш -XV? И как може да питаш другите дали да излизаш с някое момче или не, това сама трябва да решиш. Аман от овци дето влизат в тоя форум. 3 4 дена влизам и ми писна да гледам невероятно прости хлапета. До скоро се смеехме на американчетата, че са най-глупавата нация, но като гледам болшинството във форума, просто ми се плаче. Поне 50% от потребителите са абсолютно безмозъчни. Ебат се на поразия 12 13 годишни и след това питат във форума какво ще стане ако и ако... Вземете първо се пообразовайте малко и получете някво възпитание пък тогава се правете на големи каки и батковциПървоначално написано от :) !*KyKлIчKaA*! (:
Естествено,че трябва да отидеш.На родителите ти щи им е много по-гадно ако си подминала любовта на живота си заради тях![]()
Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!
I SpOrEd MeN TrQbVa dA OtIdEsH,KaKvO TI PuKa Ot rOdItElItE Ti ShToM Te KeFi PrObVaI..NiShTo NeGuBiSh![]()
БъДи КрАсИвА,ГоРдА,НеДоСтЪпНа За ТаЗи ПаПлАч От мЪжЕ,За Да нЕмОжЕ НиКоЙ ПъТя Ти Да сПрЕ...В ЖиВоТа мИлОсТ НеПрИзНаВаЙ..ГрАнИт БъДи СъРцЕ От МрАз..ЕдНа ЕдНиЧкА ВлАсТ ПрИзНаВаЙ-ВлАсТтА На сОбСтВеНоТо Аз!!!
ebi im maikata na vashte,ti si dostatuchno golqma za da opredelqsh sama s kogo iskash da izlezesh i po-vajnoto s kogo iskash da budesh!Bahti konservativnite roditeli..![]()
Разбира се че трябва да отидеш,какво значение има че е от село,а и все пак ти ще си с него не родителите ти.По добре ли ще е ако си с някое гражданче,но пропаднало.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...