.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: zaslujava li si

Guest

zaslujava li si

hora iskam da vi pitam ne6to. ima edno mom4e na koeto bezumno mn durja. poznavame se ot dosta vreme i ot dosta vreme opredeleno ne sme bezrazli4ni edin kum drug. samo 4e...qvno tova koeto isakme se razli4ava-az iskam vruzka istinska vruzka ne nqkakuv flirt za 2-3 sedmici. toi iska sex. no az...lo6oto e 4e az use6tam 4e prosto iskam da imam nqkakuv kontakt s nego- nezavisimo kakuv, samo da sum s nego. nz moje bi sum glupava ili vliubena, oba4e vse si mislq 4e ako toi polu4i ot men kakvoto iska ve4e 6te mi ima doverie i 6te se opravqt ne6tata, 6te imam kakvoto iskam. iskam da pitam zaslujava li si da napravq kakvoto iska ot men, da mu kaja 4e moje da me ima, 4e sum negova. imam li garanciq 4e sled tova 6te me razbere, 6te mi dade ne6ti4ko i na men. az iskam da pravim sex, no pove4e iskam da sme zaedno, da me gu6ka. za sexa ne mi e tolkova vajen-vse edno mi e dali go pravim ili ne. i taka kakvo da pravq- da mu kaja 4e 6te go napravim ili da mu kaja da se maha ot mne ako ne isak su6atat vruzka, kakvato i az. samo da otbeleja-mislq 4e toi ima 4uvstva kum men, ne sum mu bezrazli4na

Не не си струва
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Хмм ако прайте секс после едвали ще ти даде квото ти искаш,значи не си струва.Продължавай напред и го забрави

Guest
    Здравей,Гост!Определено не смятам,че след като правите секс,момчето ще промени мнението си и ще поиска да имате сериозна връзка!Не е редно да ти поставя такива "условия",за да бъдеш с него!Замисли се дали той не иска единствено да преспи с теб,да те използва и да ти каже "чао"!Да бъдем искрени и прями,повечето момчета постъпват по този начин,защото ако момичетата държат на чуствата,то момчетата искат единствено секс с колкото се може повече!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Според мене няма смисал

Ако толкова много го обичаш и искаш да го направиш направи го.Но това не може да даде гаранция, дали ще получиш каквото искаш.Но все пак ще те гушка и целува.Ако му даваш секс може и да остане с теб.Но внимавай може после да боли.Сама прецени заслужава ли си. Зависи колко го искаш.Аз не мога да дам мнение според мен заслужава ли си, защото наистина незная какво бих напавила аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си