- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А сега накъде?
Здравейте на всички!Имам проблем.Знам,че има доста теми за това,но все пак... Днес с приятелят ми правихме секс,с презерватив,но след като той свърши забелязахме,че презервативът се е скъсал.Сигурни сме,че е попаднала сперма в мен,но не сме сигурни дали да пия Постинор/Ескапел...Осми ден от цикъла ми е,а той по принцип е точен - на 28 дни.Какво да правя?
ZA DA SI SI SIGURNA I DA NQMASH NEJELANO DETE ILI PO KYSNO DA PRAVISH ABORTI VZEMI TAM ZA 1-2 MESECA,POSTINOR TAM NQKAKVI...USPEH![]()
ЕБАТИ НЕГРАМОТНИКА ТИ НЕ СИ НА 13 БЕ ТИ СИ НА 10-11 НЕКЪМ МАЛЪК ПИКЛЬОПървоначално написано от fire_magic
Никой ли няма да ми даде нормален съвет?![]()
I AZ MISLQ 4E HAP4ETATA SA NAI-UDA4NOTO RE6ENIE V TAZI SITUACIQ
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Po dobre vzemi hapchenca .... posle moje da sujalqvash![]()
![]()
![]()
Не си далече от периода на овулация, момчето е свършило в теб... Колкото и да са вредни, съветвам те да си вземеш хапченце.
awe maika ti deba i na glupaka,mahnaha ti typite temi,typite snimki,systo i selqshkiqt ti re4nik,samo nicka ti oste e tyka,ama i ot nego nisto nqma da ostane we selqk,hodi na seo da si eesh kozite i ovcete i da ti gnoqsat madete i kura.Първоначално написано от ЮНАК_
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
mi se ot snimkite ti,a sega kato te smiriha mi se pravish na kulrurno kopele a?
![]()
Първоначално написано от Barbie
съгласна
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Аз мислих да си взема утре сутринта тест за овулация... и след него да решавам бързо дали да ги пия.Няма да са минали 24 часа.И др да ви питам.Дали изобщо да търся Постинор или няма никаква вероятност да го има в някоя аптека?
Търси постинор, защото е по-евтин. Ако няма, тогава взимай Ескапел.
Сега, щом като цикълът ти е редовен... ти си знаеш, мацка. Но да ти кажа, аз веднъж бях в твоята позиция и въпреки, че овулацията ми беше минала преди седмица, пак пих хапчето и пак много се бях уплашила. Защото не знаеш кога организма ти ще ти направи някоя шашма (аккто при мен... Цикъла ми явно беше решил да прескочи една менструация и гинеколожката ми предписа някакви хормонални хапчета), ще измести цикъла и хормоналния баланс (да не говорим, че сега малко или много ще си под стрес - ако избереш да не пиеш хапчето, естествено), ще ти закъснее и после ще се тресеш от нерви.
Дори и да провериш дали си в овулация или не, пак е все тая, всичко може да се случи.
Освен това е по-добре да ги пиеш в рамките на 12, отколкото на 14 часа.
Пак ти казвам, ти си решаваш какво ще правиш. Обаче ако предпочетеш да не пиеш хапчетата, можеш да си докараш много главоболия най-малкото от стрес.
Като се знам каква съм паника по-добре да пия хапчето и да треперя,но по-малко.Утре сутринта ще си търся Постинор!Стискайте палци да си намеря.Ако няма -Ще си взема Ескапел...
Първоначално написано от Ice_Queen_
Мдам,на същото мнение съм
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да изчакаш и да си направиш тест за бременност![]()
az sum imala sa6tiq problem pii i ne se zamislqi mn e opasno,ne
Пий-преди овулация е далеч по-опасно, отколкото след овулация!
Тея хапчета са точно за такива ситуации...
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
Колкото и да са вредни май е най-добре да вземеш хапче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
emi pii hap4e, oba4e nali znae6 4e sled vseki izminal 4as procenta ot efekta ot tqx spada vse pove4e i pove4e, s1vetvam te da vzeme6 merki 4as po-skoro, kolkoto i da sa vredni za drugiq p1t pone protivoza4ata4ni izpolzvai da si sigurna![]()