.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    ----
    Guest

А сега накъде?

Здравейте на всички!Имам проблем.Знам,че има доста теми за това,но все пак... Днес с приятелят ми правихме секс,с презерватив,но след като той свърши забелязахме,че презервативът се е скъсал.Сигурни сме,че е попаднала сперма в мен ,но не сме сигурни дали да пия Постинор/Ескапел...Осми ден от цикъла ми е,а той по принцип е точен - на 28 дни.Какво да правя?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ZA DA SI SI SIGURNA I DA NQMASH NEJELANO DETE ILI PO KYSNO DA PRAVISH ABORTI VZEMI TAM ZA 1-2 MESECA,POSTINOR TAM NQKAKVI...USPEH

ЮНАК_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    ZA DA SI SI SIGURNA I DA NQMASH NEJELANO DETE ILI PO KYSNO DA PRAVISH ABORTI VZEMI TAM ZA 1-2 MESECA,POSTINOR TAM NQKAKVI...USPEH
    ЕБАТИ НЕГРАМОТНИКА ТИ НЕ СИ НА 13 БЕ ТИ СИ НА 10-11 НЕКЪМ МАЛЪК ПИКЛЬО

----
    Guest
    Никой ли няма да ми даде нормален съвет?

Супер фен
    I AZ MISLQ 4E HAP4ETATA SA NAI-UDA4NOTO RE6ENIE V TAZI SITUACIQ
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    Po dobre vzemi hapchenca .... posle moje da sujalqvash

Супер фен Аватара на Barbie
    Не си далече от периода на овулация, момчето е свършило в теб... Колкото и да са вредни, съветвам те да си вземеш хапченце.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от ЮНАК_
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    ЕБАТИ НЕГРАМОТНИКА ТИ НЕ СИ НА 13 БЕ ТИ СИ НА 10-11 НЕКЪМ МАЛЪК ПИКЛЬО
    awe maika ti deba i na glupaka,mahnaha ti typite temi,typite snimki,systo i selqshkiqt ti re4nik,samo nicka ti oste e tyka,ama i ot nego nisto nqma da ostane we selqk,hodi na seo da si eesh kozite i ovcete i da ti gnoqsat madete i kura. \/ mi se ot snimkite ti,a sega kato te smiriha mi se pravish na kulrurno kopele a?

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Не си далече от периода на овулация, момчето е свършило в теб... Колкото и да са вредни, съветвам те да си вземеш хапченце.

съгласна
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Guest
    Аз мислих да си взема утре сутринта тест за овулация... и след него да решавам бързо дали да ги пия.Няма да са минали 24 часа. И др да ви питам.Дали изобщо да търся Постинор или няма никаква вероятност да го има в някоя аптека?

Guest
    Търси постинор, защото е по-евтин. Ако няма, тогава взимай Ескапел.
    Сега, щом като цикълът ти е редовен... ти си знаеш, мацка. Но да ти кажа, аз веднъж бях в твоята позиция и въпреки, че овулацията ми беше минала преди седмица, пак пих хапчето и пак много се бях уплашила. Защото не знаеш кога организма ти ще ти направи някоя шашма (аккто при мен... Цикъла ми явно беше решил да прескочи една менструация и гинеколожката ми предписа някакви хормонални хапчета), ще измести цикъла и хормоналния баланс (да не говорим, че сега малко или много ще си под стрес - ако избереш да не пиеш хапчето, естествено), ще ти закъснее и после ще се тресеш от нерви.
    Дори и да провериш дали си в овулация или не, пак е все тая, всичко може да се случи.
    Освен това е по-добре да ги пиеш в рамките на 12, отколкото на 14 часа.
    Пак ти казвам, ти си решаваш какво ще правиш. Обаче ако предпочетеш да не пиеш хапчетата, можеш да си докараш много главоболия най-малкото от стрес.

Guest
    Като се знам каква съм паника по-добре да пия хапчето и да треперя,но по-малко.Утре сутринта ще си търся Постинор!Стискайте палци да си намеря.Ако няма -Ще си взема Ескапел...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от Barbie

съгласна

Мдам,на същото мнение съм
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да изчакаш и да си направиш тест за бременност

Guest
    az sum imala sa6tiq problem pii i ne se zamislqi mn e opasno,ne

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пий-преди овулация е далеч по-опасно, отколкото след овулация!

Фен
    Град
    BlackWorld
    Тея хапчета са точно за такива ситуации...
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Колкото и да са вредни май е най-добре да вземеш хапче.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    in ur dreams
    emi pii hap4e, oba4e nali znae6 4e sled vseki izminal 4as procenta ot efekta ot tqx spada vse pove4e i pove4e, s1vetvam te da vzeme6 merki 4as po-skoro, kolkoto i da sa vredni za drugiq p1t pone protivoza4ata4ni izpolzvai da si sigurna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си