- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем с тегло
Имам един въпрос към момичетата главно.
Имам един проблем с теглото който ме дразни от както съм жив. Проблема ми е 4е съм доста слаб. Не съм дребен (1.80 съм), но съм кльощав като за възрастта си.
Вие как мислите, сериозна пречка ли е това по отношение на моми4етата.
За вас ли4но това пре4ка ли е да харесате някое момче като за гадже примерно?
Естествено, че външният вид има значение, но само за първите впечатленияА и всичко е прекалено относително...
Ти никъде не споменаваш колко килограма си, че да можем да ти дадем някакво мнение...Допълни си поста и след това ще допиша
![]()
Яж повече калорична храна и готово.Първоначално написано от Гост01
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
около 55. Немога да кажа със точност
Найстина си ДОСТА слаб.Може би това ще ти прави лоши шегички,эащото повечето момичета гледат само вънщноста.Попринцип първото впечетление е важно ,но пък не е вечно.А и нали энаеш-по дрехите посрещат,по ума иэпращат.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Гост01
as li4no bih ti predlojila da po4ne6 malko fitnes4e..da napravi6 myskyli![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
слабичък си да.. ама не мисля,че тва е най- важното, то и аз съм под нормата ама си ходя на фитнесче и тва ме кара да се чувствам по добре ...
почни фитнес .. и не заради тва да не изглеждаш по този начин който си, а заради самия себе си.. за да се чувстваш добре!
Ти явно гледам доста държиш на отношенията си с момичетата и това как ще им се отрази външния ти вид, това ИЗОБЩО ИЗОБЩО не трябва да те притеснява, защото ако самия ти се харесваш и те ще те харесват.. !
А за тези момичета, които гледат само мускули и външен вид мисля, че са доста повърхностни, ако питаш за отношението си от страна на тези момичета, ще ти кажа че наистина ще имаш проблем с отношенията си ако не почнеш да тренираш и да изглеждаш по добре, но дълбоко се съмнявам че искаш такова момиче до себе си !
Намери си някоя която ще държи на теб такъв какъвто си.. още повече че това ще повдигне и твоето самочувствие.. !
Просто за да си изградиш едно прекрасно мнение за себе си и самочувствие погрижи се сам, и намери по добра причина, а не някакви си момичета... !
Ако отидеш само за лятото на фитнес, ще заякнеш и ще видиш как всички ще започнат да те заглеждат. Но не прекалявай, че ще заприличаш на мутра.
ne na men ne mi prechi
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
180 - 55 кила![]()
Баси
Аз съм 85 и съм 190см и пак приличам на закачалка... въобще не мога да си представя колко си хърбав... това ОПРЕДЕЛЕНО ще се отрази на социалния ти живот
Ми според мене това не е най-важното но все пак се оптай да наякнеш малко. Не е само за момичетата това ти пречи и за други работи със сигорност.
1,80 и 55? Точно колкото един мой приятелЕ, той никога не е страдал от липса на женско внимание, просто защото не обръща внимание на телосложението си. А и има такава харизма, че никой не му се е подигравал, още по-малко момичетата. Така че - да не те притеснява това
Аз лично нямам нищо против слабите момчета, ако човекът ми харесва, неща като тегло няма да са ми фактор...ти виж дали нямаш някакъв здравословен проблем, защото това е важно, ако такъв ти е метаболизмът и структурата - не си го превръщай в комплекс. Ако имаш време и възможност се позанимавай със спорт, не защото изведнъж ще станеш "огромен", а защото ти самият ще чувстваш, че правиш нещо, а това чувство е в основата на всичко друго.
По-висок съм от теб и също съм слаб. Мой приятел е и от мен по-висок и по-слаб, но не бих казал че ни липсва женско внимание. Аз съм си мършав и жилав. Не съм клечка. Мисля че така съм си добре![]()
Глупости, естествено, че не е пречка. Какво сега, хората които не са идеални да си стоят сами ли. Любовта е за всички! Друг в въпроса, че винаги съм се чудила на мъже, които си имат по-някой друг недостатък да искат да са с момичета манекенки, руси с огромни цици и крака започващи от сливиците...
awe pi4 az s1m p1k naobratno kazvam ti po zle e
Za tezi,koito darjat na vanshniq vid opredeleno e pre4ka..za drugi ne e.Osven da napravish neshto po vyprosa neznam.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
hapvai 4esto i po mnogo, hodi na fitnes i qj sladko nai vajnoto seki den. haha slu6ai mene ,az sam spec po debeleeneina4e ako ne stane ospee6 da NE ti puka, koito te haresa 6e te haresa takav kavto si !
Първоначално написано от ™G-Baby™