слабичък си да.. ама не мисля,че тва е най- важното, то и аз съм под нормата ама си ходя на фитнесче и тва ме кара да се чувствам по добре ...
почни фитнес .. и не заради тва да не изглеждаш по този начин който си, а заради самия себе си.. за да се чувстваш добре!
Ти явно гледам доста държиш на отношенията си с момичетата и това как ще им се отрази външния ти вид, това ИЗОБЩО ИЗОБЩО не трябва да те притеснява, защото ако самия ти се харесваш и те ще те харесват.. !
А за тези момичета, които гледат само мускули и външен вид мисля, че са доста повърхностни, ако питаш за отношението си от страна на тези момичета, ще ти кажа че наистина ще имаш проблем с отношенията си ако не почнеш да тренираш и да изглеждаш по добре, но дълбоко се съмнявам че искаш такова момиче до себе си !
Намери си някоя която ще държи на теб такъв какъвто си.. още повече че това ще повдигне и твоето самочувствие.. !
Просто за да си изградиш едно прекрасно мнение за себе си и самочувствие погрижи се сам, и намери по добра причина, а не някакви си момичета... !