.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Moderated: На 16г. съм, а не ме пускат никъде...

Hora imam seriozen problem! Mrazq na6te draznqt me prosty! Kak moje, az sum na 16 godini ne me pyskat nikude. Na sedmica mi davat djobni 2 leva, ne mi davat da sedq na vun do kusno, ako znaete do kolko mi e ve4erniqt 4as 6te padnete sigyrno. MaX do 8:30. Ma to se stumvalo togava Basi GLyPostiTE! Maika mi me pita za6to ot vreme na vreme otk4am i praa glyposti...e kak da i kaja: "6tot Ne vI poNaSqM!"
    ne moga prosto nz za6to...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    People=SHIT!!!

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Еми то и при мен е така... аз излизам мноооого рядко и тогава МОЖЕ да ме пуснат по-до късно... ако изляза няколко пъти подред ставам "купонджийка"... и наще ми дават по толкова, ма аз не се оплаквамл Тъпо е, но не се оплаквам... можеше да е по-зле - въобще да не им пука за мен... по-добре говори с тях - кажи, че си голям и искаш да си по-самостоятелен... или че не ти стигат 2 лева - поговори с тях - друго не се сещам...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Guest

:)

samo da dobavq 4e sum momi4e

Да наистина кажи им че не ги понасяш тва е направо лудост 2 лева????

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    of i az s ekaram s na6te ama tvoito e tragi4no govori s tqh,ebati horata.i az da beh i a znema6e da gi ponasqm
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    v zadnika ti
    ami neznam kvi trqq da sa ti roditelite ama az s1m na 11 a p1k ma puskat do 12 4asa ...

Цитирай Първоначално написано от bik4eto
    ami neznam kvi trqq da sa ti roditelite ama az s1m na 11 a p1k ma puskat do 12 4asa ...
    xa xa ti kvo drazni6 q 4e is po malka i si po do kusno li ..... abee mila neznam za6to taka govori6 za roditelite si i az mnogo se draznq ot roditelite si i tn no naposleduk razbrah 4e v men e bil problema neznam pri teb kak e saa tva za 2 leva malko me sumnqva ti da si vinovna da se durjat taka neznam no trqbva da e ne6to dosta seriozno 4e 4ak takiva ne6ta da stavat

може просто да имат финансови проблеми за да ти дават по 2 лв. седмично..

Ми и аз съм така с наще ...точно така....не ги понасям! За мен те са никои....наистина. Може да звучи грубо и неблагодарно, но аз наистина не искам да живея с тях. Просто ги лъжа, че отивам да спя в някой приятел или нещо такова и си ходя където искам.... Виж, след време ти ще се изнесеш и ще живееш собствен живот. До тогава просто трябва да стискаш зъби...
    На който му се убива време...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Ми и аз съм така с наще ...точно така....не ги понасям! За мен те са никои....наистина. Може да звучи грубо и неблагодарно, но аз наистина не искам да живея с тях. Просто ги лъжа, че отивам да спя в някой приятел или нещо такова и си ходя където искам.... Виж, след време ти ще се изнесеш и ще живееш собствен живот. До тогава просто трябва да стискаш зъби...
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тъпо е да не понасяш родителите си и тука сички сте бая егоистични. Най-простото "майко/Тате аз вече съм на 16 години и мога да поема отговорност за себе си и за другите и т.н." Пък ако са останали с впечатлението че си като дете още не е в тях проблема.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Nova Zagora
    h1 az sam na 13 pyskat me do 9 4asa vinagi e bilo tei 9-20 nai kasny trea sam y nas moje li skype plz
    {{}}

Мен дори до седем не ме пускат навън,освен ако не съм с компания.На 14 съм и не искам да ме пускат по до късно.Достатъчно съм преживяла,за да разбера,че не е особено добре за мен да се мотая по улиците на тъмно.Просто имам личен опит и си патих от него,затова не искам разрешения от наще за вечерен час.Самата мен ме е страх.
    Тъпо е да не понасяш родителите си и тука сички сте бая егоистични. Най-простото "майко/Тате аз вече съм на 16 години и мога да поема отговорност за себе си и за другите и т.н." Пък ако са останали с впечатлението че си като дете още не е в тях проблема
    Съгласна съм.Ако толко искаш да си излизаш,кажи им го.Пък и за кво си мразите родителите?Тия хора са ви създали и отгледали...баси неблагодарството,добре че аз не съм така.

nrt_wnd
    Guest
    започни така, ще се прибера примерно 8
    следващт ден 8 10
    следващт ден 8 20
    следващт ден 8 30
    и тн

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Аз моа си хайманосвам до когат си искам Ама щот съм в малък град
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Седни и говори с тях,кажи им,че това е непоносимо!

При мен е същото положение и е мн.гадно.
    Седни и поговори с тях.

Guest
    Отвратително е положението ти.Ти сякаш си в затвор,а сме 21 век.За щастие мама ми дава пълна свобода,защото аз по принцип се прибирам рано и много рядко ходя на дискотека.Пък и движа с приятели,на които може да им имаш доверие .

На седмица 2 лева поговори доста сериозно с тях ! Но не им казвай че ги мразиш защото може да стане още по зле отколко е сега

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: Moderated: На 16г. съм, а не ме пускат никъде...

Цитирай Първоначално написано от SlipKnoT696
    Hora imam seriozen problem! Mrazq na6te draznqt me prosty! Kak moje, az sum na 16 godini ne me pyskat nikude. Na sedmica mi davat djobni 2 leva, ne mi davat da sedq na vun do kusno, ako znaete do kolko mi e ve4erniqt 4as 6te padnete sigyrno. MaX do 8:30. Ma to se stumvalo togava Basi GLyPostiTE! Maika mi me pita za6to ot vreme na vreme otk4am i praa glyposti...e kak da i kaja: "6tot Ne vI poNaSqM!"
    ne moga prosto nz za6to...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    щото си потна металка
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

И аз имам подобни проблеми с моите родители.На 17 съм,а не ме пускат по купони.В даскало съм отличничка,не пия,не пуша,не правя простотии,не им създавам проблеми,за квото и да било,не им искам пари постоянно,никога не закъснявам,а ако случайно закъснея се обаждам,винаги знаят къде съм и с кой,вс си им казвам,но те пак не ме пускат,особено майка ми.Сякаш ми няма доверие и не иска да ми каже защо.Ако реша да говоря с нея ми минава с номера да не я занимавам с глупости или ме игнорира и вече не знам кво да правя.Мн са несправедливи с мен и ме е яд за вс
    ...

Оо..малко банално ама наистина поговори с тях кажи им,че вече не си онова малко дете,за което те те смятат,а че вече си пораснала и можеш да се грижеш за себе си!Като за начало ги помоли да бъдеш навън до 9 и 30 10!А после те ще свикнат и ще можеш до по къснО!аз лично съм до 10 10 и нещо!Говорих с майка ми ,че не ми стига!И се спорозомяхме,4е догодина до 11 и по нататък до по късно ! Поговори с тях,но спокоино не ги обиждай!Те ще те разберат! Дано съм помогнала!
    •••IsKaM Te...ZaViNaGi V SurCeTo Mi. IsKaM Te...SuLzi Po LiCeTo Mi.IsKaM Te...Ela Pri MeN i OstaNi.IskaM Te...za VsiChKi GResHkI ZaBraVi.•••
    CaSh&GaDnia-ZaViNaGi V SuRceTo Mi {}

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми почваш да се прибираш по късно и така ще ти се карат пък после ще всикнат и така. И при мене беше така ама вече се прибирам когато си искам.

Guest
    ami nz za teb oba4e az tozi problem go nqmam az sum na 13 i mi e pozvoleno da sedq na vun do 23:30 a v subota i nedelq do 01:30.spored men trqbva da govori6 s roditelite si....

malka_sladka i brotalna f
    Guest
    OSTAVAI GI TE SE PRAVQT NA INTERESNI!!!!!!!!! i az bqh taka ama taq godina gi opraih.TE postoqnno kre6tqt nakazana si-i az izlizam te pak iaz si zn moita i netrqbva da otstuova6.BORI SE ZA SVOBODATA SI-AZ SI Q IZVOUVAH AMA BE6E GOLQM ZOR I MN VIKAHA AMA SI ZASLUJAVA6E \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си