- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: На 16г. съм, а не ме пускат никъде...
Hora imam seriozen problem! Mrazq na6te draznqt me prosty! Kak moje, az sum na 16 godini ne me pyskat nikude. Na sedmica mi davat djobni 2 leva, ne mi davat da sedq na vun do kusno, ako znaete do kolko mi e ve4erniqt 4as 6te padnete sigyrno. MaX do 8:30. Ma to se stumvalo togava
Basi GLyPostiTE! Maika mi me pita za6to ot vreme na vreme otk4am i praa glyposti...e kak da i kaja: "6tot Ne vI poNaSqM!"
ne moga prosto nz za6to...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
People=SHIT!!!
Еми то и при мен е така... аз излизам мноооого рядко и тогава МОЖЕ да ме пуснат по-до късно... ако изляза няколко пъти подред ставам "купонджийка"... и наще ми дават по толкова, ма аз не се оплаквамл Тъпо е, но не се оплаквам... можеше да е по-зле - въобще да не им пука за мен... по-добре говори с тях - кажи, че си голям и искаш да си по-самостоятелен... или че не ти стигат 2 лева - поговори с тях - друго не се сещам...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
samo da dobavq 4e sum momi4e![]()
Да наистина кажи им че не ги понасяш тва е направо лудост 2 лева????![]()
of i az s ekaram s na6te ama tvoito e tragi4no
govori s tqh,ebati horata.i az da beh i a znema6e da gi ponasqm
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
ami neznam kvi trqq da sa ti roditelite ama az s1m na 11 a p1k ma puskat do 12 4asa ...
xa xa ti kvo drazni6 q 4e is po malka i si po do kusno liПървоначално написано от bik4eto
![]()
![]()
..... abee mila neznam za6to taka govori6 za roditelite si i az mnogo se draznq ot roditelite si i tn no naposleduk razbrah 4e v men e bil problema neznam pri teb kak e saa tva za 2 leva malko me sumnqva ti da si vinovna da se durjat taka
neznam no trqbva da e ne6to dosta seriozno 4e 4ak takiva ne6ta da stavat
може просто да имат финансови проблеми за да ти дават по 2 лв. седмично..![]()
Ми и аз съм така с наще ...точно така....не ги понасям! За мен те са никои....наистина. Може да звучи грубо и неблагодарно, но аз наистина не искам да живея с тях. Просто ги лъжа, че отивам да спя в някой приятел или нещо такова и си ходя където искам.... Виж, след време ти ще се изнесеш и ще живееш собствен живот. До тогава просто трябва да стискаш зъби...![]()
Първоначално написано от Sam90
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Тъпо е да не понасяш родителите си и тука сички сте бая егоистични. Най-простото "майко/Тате аз вече съм на 16 години и мога да поема отговорност за себе си и за другите и т.н." Пък ако са останали с впечатлението че си като дете още не е в тях проблема.
h1 az sam na 13 pyskat me do 9 4asa vinagi e bilo tei 9-20 nai kasny trea sam y nas moje li skype plz
{{}}
Мен дори до седем не ме пускат навън,освен ако не съм с компания.На 14 съм и не искам да ме пускат по до късно.Достатъчно съм преживяла,за да разбера,че не е особено добре за мен да се мотая по улиците на тъмно.Просто имам личен опит и си патих от него,затова не искам разрешения от наще за вечерен час.Самата мен ме е страх.
Съгласна съм.Ако толко искаш да си излизаш,кажи им го.Пък и за кво си мразите родителите?Тия хора са ви създали и отгледали...баси неблагодарството,добре че аз не съм така.Тъпо е да не понасяш родителите си и тука сички сте бая егоистични. Най-простото "майко/Тате аз вече съм на 16 години и мога да поема отговорност за себе си и за другите и т.н." Пък ако са останали с впечатлението че си като дете още не е в тях проблема
започни така, ще се прибера примерно 8
следващт ден 8 10
следващт ден 8 20
следващт ден 8 30
и тн
Аз моа си хайманосвам до когат си искамАма щот съм в малък град
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
При мен е същото положение и е мн.гадно.
Седни и поговори с тях.![]()
Отвратително е положението ти.Ти сякаш си в затвор,а сме 21 век.За щастие мама ми дава пълна свобода,защото аз по принцип се прибирам рано и много рядко ходя на дискотека.Пък и движа с приятели,на които може да им имаш доверие .
На седмица 2 левапоговори доста сериозно с тях
! Но не им казвай че ги мразиш защото може да стане още по зле отколко е сега
![]()
щото си потна металкаПървоначално написано от SlipKnoT696
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
И аз имам подобни проблеми с моите родители.На 17 съм,а не ме пускат по купони.В даскало съм отличничка,не пия,не пуша,не правя простотии,не им създавам проблеми,за квото и да било,не им искам пари постоянно,никога не закъснявам,а ако случайно закъснея се обаждам,винаги знаят къде съм и с кой,вс си им казвам,но те пак не ме пускат,особено майка ми.Сякаш ми няма доверие и не иска да ми каже защо.Ако реша да говоря с нея ми минава с номера да не я занимавам с глупости или ме игнорираи вече не знам кво да правя.Мн са несправедливи с мен и ме е яд за вс
...
Оо..малко банално ама наистина поговори с тях кажи им,че вече не си онова малко дете,за което те те смятат,а че вече си пораснала и можеш да се грижеш за себе си!Като за начало ги помоли да бъдеш навън до 9 и 30 10!А после те ще свикнат и ще можеш до по къснО!аз лично съм до 10 10 и нещо!Говорих с майка ми ,че не ми стига!И се спорозомяхме,4е догодина до 11 и по нататък до по късно! Поговори с тях,но спокоино не ги обиждай!Те ще те разберат!
Дано съм помогнала!
![]()
•••IsKaM Te...ZaViNaGi V SurCeTo Mi. IsKaM Te...SuLzi Po LiCeTo Mi.IsKaM Te...Ela Pri MeN i OstaNi.IskaM Te...za VsiChKi GResHkI ZaBraVi.•••
CaSh&GaDnia-ZaViNaGi V SuRceTo Mi {}
Ми почваш да се прибираш по късно и така ще ти се карат пък после ще всикнат и така. И при мене беше така ама вече се прибирам когато си искам.
ami nz za teb oba4e az tozi problem go nqmam az sum na 13 i mi e pozvoleno da sedq na vun do 23:30 a v subota i nedelq do 01:30.spored men trqbva da govori6 s roditelite si....
OSTAVAI GI TE SE PRAVQT NA INTERESNI!!!!!!!!! i az bqh taka ama taq godina gi opraih.TE postoqnno kre6tqt nakazana si-i az izlizam te pak iaz si zn moita i netrqbva da otstuova6.BORI SE ZA SVOBODATA SI-AZ SI Q IZVOUVAH AMA BE6E GOLQM ZOR I MN VIKAHA AMA SI ZASLUJAVA6E \/