.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Varna

Какво знаете?

Какво знаете за съществуващите раси/цивилизации на земята до сега...
    Кои са, колко са биле и коя раса властва сега?
    А може би отхвърляте подобни хипотези за предисшни цивилизации?
    Какво означава според вас числото "666" и защо е "числото на звяра"...?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    em 666 e mn qko 4islo imam go po rojdenie na kraka otdolu mn e qko .........ima si nekvi legendi tam ama az ne gi znam mnogo.....ina4e 100% predi nas e imalo i drugi civilizacii......

Супер фен
    Град
    в килера
    666 ми е любимото число.. има нещо мистично в него
    Иначе за цивилизациите нз, баща ми се интересува от такива неща... преди нас е имало много други цивилизации, който са изчезнали... след време може и нашата цивилизация да изчезне...

A вярваш ли, че земята е куха?

mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

Град
    Varna
    Според един руски писател (забравих му името) цивилизациите до момента са 5...
    1. Ангелоподобни - огромни същества без плът, а с тела от светлина, живеещи по между сва свята.
    2. Призракоподобни - огромни полу плътни същества можещи да преминават през материята и пространството.
    3. Лемурийци - огромни плътни същества с множество крайници, владеещи до съваршенство телепатията и антигравитацията.
    4. Атлантиди:
    - Ранни Атлантиди - Подобни на Лемурийците, имат три очи, но с по ограничени психически възможности, те вече използват реч.
    - Късни Атлантиди - Високи окло 3 метра, с две ръце и два крака, третоото око вече е затворено, водят полу воден начин на живот и всичките там неща дето сте чували за тях.
    5. Арийци - това сме ние!
    Това са хипотези - не доказани твърдения, но интересни за рамишляване...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    "Мнозина вярват в пророчества предвещаващи тъмно бъдеще за човечеството. Поличбите са навсякъде около нас – терористични атаки, резки промени във времето, природни катаклизми. Но числото 666 предвещава появата на най-ужасното бедствие от всички – с него е белязан Антихристът. Получил цялата сила на Сатаната, някой ден той ще слезе на земята и ще доведе до края на света."

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    "Мнозина вярват в пророчества предвещаващи тъмно бъдеще за човечеството. Поличбите са навсякъде около нас – терористични атаки, резки промени във времето, природни катаклизми. Но числото 666 предвещава появата на най-ужасното бедствие от всички – с него е белязан Антихристът. Получил цялата сила на Сатаната, някой ден той ще слезе на земята и ще доведе до края на света."
    Според някой учени Антихристат е Император Нерон а 666 е кодираното му име на еврит. Той е живял през първи век и бел един от най големите гонители на христианството!

Но има и други хипотези за 666...
    ако някой знае нещо нека пише...

Ниго
    Guest
    А ако боравехме не с деци,алма. ами хексадецимална или октагонална бройчна ситема?

666 е просто число (или значи шшш за тези, които нямат кирилица)

Живеем в тридимесионален свят, обаче дин дву-дименсионален такъв също възможен.
    n-дименсии как звучи.

В геометрията на Лобачевкси, която е с n измерения нещата са съвсем различни от сегашната представа. Например там две успоредни прави моат да се пресичат, а правата да не е най-краткото тазстояние между две точки.

За ламериицте, хобитите и другите такива четерте в детските книжки.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ами ... за това число на дявола не пишеше ли нещичко и в "Шифара на Леонардо" или се бъркам ...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    [

Ернст Мулдашев
    Верно, той беше, мерси...

Град
    Varna
    Напълно съм съгласен с теб...
    Незнам дали си спомняш, но той човека мине не мине глава и гаврътва по едно...
    Но е интересно четиво въпреки, че ис противоречи!

аз пък съм чувала две версии за 666, смисъл за числото се разбира мисля че от някакъв сън...а по принцип това което се случва в сънищата означава че ще се случи обратното в реалността.И някои мисля беше сънувал сън за дявола или нещо подобно...и е сънувал числото 666 а обратното би трябвало да е 999...
    Числото на дявола фактически било 999
    тва го бях чела някъде....
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Супер фен Аватара на _donna_
    хаха,тоя руски писател/както го наричате/ е дървен философ/тире/фанатик..а от тва по-лошо нЕма.

колкото до "числото на звяра",свързвам го само с песента на Мейдън,
    която за малко да ме убие от смях на концерта..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    666 ми е любимото число.. има нещо мистично в него Twisted Evil
    Иначе за цивилизациите нз, баща ми се интересува от такива неща... преди нас е имало много други цивилизации, който са изчезнали... след време може и нашата цивилизация да изчезне...
    Моля?!Искам да обърна внимание на първата част от това което каза!Как може това число да ти е любимо Та това е числото на дявола!!Но ако си любител на тези неща,никой не те спира!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    Според един руски писател (забравих му името) цивилизациите до момента са 5...
    1. Ангелоподобни - огромни същества без плът, а с тела от светлина, живеещи по между сва свята.
    2. Призракоподобни - огромни полу плътни същества можещи да преминават през материята и пространството.
    3. Лемурийци - огромни плътни същества с множество крайници, владеещи до съваршенство телепатията и антигравитацията.
    4. Атлантиди:
    - Ранни Атлантиди - Подобни на Лемурийците, имат три очи, но с по ограничени психически възможности, те вече използват реч.
    - Късни Атлантиди - Високи окло 3 метра, с две ръце и два крака, третоото око вече е затворено, водят полу воден начин на живот и всичките там неща дето сте чували за тях.
    5. Арийци - това сме ние!
    Това са хипотези - не доказани твърдения, но интересни за рамишляване...
    Ернст Мулдашев
    Хубава му е теорията на човека, но много малко доказателства сякаш привежда. Кара те да се замислиш и все пак не успява да те убеди.
    Някой чел ли е "Боговете на новото хилядолетие"?
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Мега фен Аватара на quench
    Хммммм

не съм чел трудовете му, но каквото написа кубер - хе, прилича ми на Лавкрафт

тъй като вярвам в цикличността на историята, мога обаче да призная, че имаме съмнение за технологично и културно развити цивилизации - като казвам цивилизации, нямам предвид видове - със сигурност поне 2 - в Кавказ и в Централна Америка

но това подлежи на доказване - а и дори да се докаже, едва ли ще бъде пуснато на бял свят, защото би разклатило сериозно устоите на модерната цивилизация
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си