- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми става..
Момиче съм..на 14 съм..Значи по принцип съм супер весел човек,винаги няква луда глава готова за всякакви щуротии,общо взето ..душата на компаниятаОбаче не знам напоследък какво ми става..Нямам желание за излизане,или като изляза и нямам желание за нищо..Нямам настроение,не мога да се разлигавя,не мога да се смея.. Дори момчето което винаги е бил моят идеал за момче сега ми е на тепсия а аз все овъртам нещо и не искам да излизам с него..Какво ми става..Полудявам ли ?
![]()
![]()
според мене ти е писнло от тоя начин на живот и няма да е зле да потърсих някои стари познати или нови хора ,за да се поразвеселиш!после пак можеш да се върнеш към "сегашния" ти живот,но мисла ,че разнообразието му е майката! айде успех![]()
дам съгласен съм..Първоначално написано от Анонимко
Да и какво общо с любов има в тая тема та си я турила тука?Първоначално написано от Анонимко
Душата на компанията в много рядки случаи си признава каква е точноПървоначално написано от Анонимко
. Най-накрая си осъзнала ,че детинските ти историйки не са толкова забавни и толкова значими за развитието на световната история. Не се стягай,на много хора се случва.
Не,не полудяваш. За да нямаш желание за нищо явно нямаш ясна цел в живота ,която да те движи. На твое място бих започнал да правя нещо ново. Едно хоби би те провокирало да продължиш да се развиваш.Първоначално написано от Анонимко
do6yl ti e menzisyt
Първоначално написано от vvs_go
![]()
![]()
![]()
Много оргинално
![]()
Спокойно, нормално е, в пубертета си все пак.Това е моментно ще отшуми като всичко останало.
Ако ми кажеш как мимичето което ми е идел да го забравя ше те черпя квото искаш...
Ми не чи нещо ама сажалявам ама просто порастваш
ся ша си мъдра и по умна и общо взета тряа да ти даваме пенсия
Първоначално написано от Анонимко
Има само един лек... самоубии се
XiXi....знам 1 др лек..що да не убие теб?Първоначално написано от Xixi1.9
![]()
\
/
![]()
Първоначално написано от Just_Be
о.О защото неможе?!?
Че ние ли да знаем какво ти е бе моето момиче?Първоначално написано от Анонимко
Ти не си наясно със себе си , нас си тръгнала да занимаваш....
Има си психолози за тая работа !
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
ако към това прибавиш и обилно изпотяване, нощно напикаване, страх от клоуни, мирис в устата, пърхут и косопад, ставаш доста гадна не мислиш лиПървоначално написано от Анонимко