.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Свалка

Свалка

Хора плс помогнете ми кажете как да свалям моми4етата.Просто незнам за6то ама като се опре да говоря с моми4е което не познавам се здухвам много.Много ме е срам да отида и да се запозная . Ако може дайте някакви съвети плс .

ei ti si nekade na 13-14 da predpoloja ... m vij prosto badi sebe si i da ne ti puka skoro nikoia nema da ti e posledna takache da ne ti puka ... badi sebe si i tolkoz ... samo ne gi obijdai i takifa raboti che kato gledam nekoi taka se opitvat da zaribqvat ama tova ne e nachina ... p1k inache nal ti kazvam da ne ti puka .... badi si sebe si i tolkoz

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Re: Свалка

Цитирай Първоначално написано от lidekeep
    Хора плс помогнете ми кажете как да свалям моми4етата.Просто незнам за6то ама като се опре да говоря с моми4е което не познавам се здухвам много.Много ме е срам да отида и да се запозная . Ако може дайте някакви съвети плс .
    Отиваш при нея и и казваш :

Ебе ми се , харесваш ми , желая те , обичм те или каквото там ти се иска да й кажеш , тя няма да те изяде.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Guest

Цитирай Първоначално написано от bai-brother

желая те , обичм те или каквото там ти се иска да й кажеш , тя няма да те изяде.

Така е, най-много да извика огромния си приятел който да ти счупи носа и краката и след това да те изхвърли в реката.

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Цитирай Първоначално написано от Xixi1.9
    Цитирай Първоначално написано от bai-brother

желая те , обичм те или каквото там ти се иска да й кажеш , тя няма да те изяде.

Така е, най-много да извика огромния си приятел който да ти счупи носа и краката и след това да те изхвърли в реката.
    Че то каквото и да й кажеш може да го извика ако има такъв.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Guest
    няма смисъл да свалиш едно момиче. като е на земята какво? по-добре ги чукай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си