- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем 3
значи не мога да разбера защо ми триете темата, мисля че това е нарушаване на правилата на потребителите във форума. пускат се всякакви простотии които стоят а моят проблем се счита за шега от всички. Ако кажа че съм гей всички ще ме нареждат но ще повярват, ако кажа че харесвам животни пак ще ме нареждат но ще повярват. Аз не казвам че искам да чукам лайна, просто ме вазбуждат и имам фантазии с тях. Затова се опитвам да потърся съвет. Затова моля ви престанете да трете проклетата тема, може някой наистина да ми даде съвет![]()
ще пускам постове, докато наистина някой не ми обърне внимание и не повярва на проблема ми. Кажете ми как може някакво момиче да се обяснява дали е гадно че е пърдяла докато е правила секс да бъде разбирана, как може 33 годишен девственик да бъде разбиран, как може човек които пита какво да прави като свършат презервативите да бъде разбиран, а аз-човекът с истинския проблем да бъда заклеймяван като флуудър и темите ми да се трият най-безочливо. Справедливо ли е това.
Не е справедливо, така е, но аз ще се боря не само с проблема си, а и с обществото, което не приема различното. Батман също е странен и е отхвърлен от обществото, но е супер герой, бори се за справедливост, Супер мен, Екс мен и всички други менове които са изверги като мен, но са просто хора, изпитващи най обикновени човешки чувства, нуждаеши се от мъничко любов и топлина
Точно затова говорих, идва някой по странен и веднага го пращате в лудница. Батман е просто пример. Ами Едуард ножиците, той също получи и любов и стана обикновен човек. (как ли си биеше чекии бтв)Първоначално написано от sweety*
а защо не подкрепите болните и извратени души и не им дадете шанс да открият мир и покой
но ме мислиш за луд, а аз просто съм странен. никога ли не са ви привличали лайна: топли, меки като кадифе, пухкави а и са полезни (торят почвата, лечебни свойства)Първоначално написано от Technof@n
всеки тук търси съвет за да намери решение на проблемите си, тоест покой, и аз съм тук поради същата причина
ама не си ме разбрал аз също си харесвам момичета, но ако са намазани с лайна![]()
Аз пък ги обичам намазани със сметанаимаме нещо общо обичаме намазани момичета
![]()
![]()
![]()
за момент си помислих че обичаш намазани лайна, жалко лъгал съм се че ще открия някой като менПървоначално написано от IGRA7A
аз обясних, че според мен темата не трябва да се закрива затова реших да споделя проблема си навскякъде за да остане като клеймо в лицето на модераторите. Винаги когато посегнат да трият тема без причина да им се привиждат мазни и дебели клефуциПървоначално написано от sweety*
Късно е вече да се предаваш, вече си намазан... ааа искам да кажа миропомазан, абе се таяПървоначално написано от Technof@n
Цапа, тя и майонезата цапа ама я ядеш и ти плющят ушите![]()
Тя яла ли си ако,че да кажеше че не е вкусничкоПървоначално написано от sweety*
както казах лайната съдържат магия, на която някой хора не могат да устоят и трябва да познават всички техни тайни цвят мирис... вкусПървоначално написано от sweety*