Имам един сериозен проблем и доста срамен за първи път спах с гаджето си за цяла нощ в едно легло на екскурзия,бях се олюскала с ядене и най-вече фанта и всякаки газирани от което последваха 3 ужасно неловки ситуаци,а уж трябваше да ни е романтичен уикенд Първо ми къркореше корема по време на секс,после когато поиска свирка фантата излизаше и на нколко пъти да го захапя,защото се оригвах и после като въхна точка на моята излагация беше когато вече заспахме.Леглото беше като вкъщи направо,а аз съм сънена,допръцка ми се и се изпърдях шумно и миризливо,гаджето уж спеше или се правеше че спи,нз дали е чул... И даже това не беше,правихме 7 месеца на тази дата беше адски романтично преди да се олюскам и сутринта пак да правим секс и той ме лиже отдолу и ме фана за петичкие и ми стана смешно,а аз имаммгазове и пръцнах леко баш в лицето му,мисля че е било без мирис зщото той повярва че е от вагината ми.И така,какво да направя сега?Как да се нкарам да не се издам и много ми е сдухано сега, искам да спра да пърдя баси,никога не ми беше ставало така.Вие какво мислите за това близкото ви същество случайно да ви се изпърцока?