- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно!?!
значи.....започвам директно!аз и едно мом4е,бяхме мн близки,но по едно време започнахме да се гушкаме,за се целуваме (не с език ,де)и мн се обичкахме,но не ходехме!И изведнъж той се промени,не се виждаме толкова често и т.н. а мн се обичкахме!Какво мойе да е станало???
P.S. той си имаше приятелка,но я заряза...
ами явно е зарязал и теб
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Може би сте си омръэнали,или поне ти на него.Ако е женкар,така става.
[size=7][b][u]fosse cos
Точно казаноПървоначално написано от Анонимко
![]()
moje da prozvo4i grubo...aama mai za nego ne si ozna4avala ni6to...a e bilo prosto flirt![]()
Може би просто е искал флирт и когато е видял, че нещата стават по-сериозни се е оплашил и просто е решил да се отдръпне.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Явно не сте се "обичкали"толкова мн,поне от негова страна.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Просто е спрял да изпитва тези чувства, които е изпитвал.
epa takav e jivota, 4estito ve4e opita ot gor4ilkata mu!
Първоначално написано от ™G-Baby™
може да е искал нещо повече от "за се целуваме (не с език ,де)"
да е решил, че и ти като предната му приятелка е трябвало да бъдеш зарязана... дали заради друга или липса на чувства е др въпрос.
Emi kakto po-dolu kazaha: Qvno e zarqzal i teb.
Ako tolkova te grize lubopitstvoto popitai go,pogovori s nego (shtom ste bili tolkova blizki ne bi trqbvalo da se pritesnqvash ot podoben razgovor s nego).I se nadqvam da ti dade osnovatelna prichina.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Първоначално написано от BeBsItO
![]()
![]()
normalno e da ne se vijdate ve4e - omraznala si mu