.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: kosmite

Guest

kosmite

Minalata godina po4nah da si brusna krakata bqh 4 klas i maika mi i ba6ta mi razbraha.Kazha mi da spra 6toto e vredno i az sprqh.No sa kato e lqto ne moa da hoda kosmata i na6te razbraha 4e pak se brusna.Mn ni se karahha.Ta da viPITAM KAKVO 6E STANE AKO SI IZRUSA KOSMITE.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Re: kosmite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Minalata godina po4nah da si brusna krakata bqh 4 klas i maika mi i ba6ta mi razbraha.Kazha mi da spra 6toto e vredno i az sprqh.No sa kato e lqto ne moa da hoda kosmata i na6te razbraha 4e pak se brusna.Mn ni se karahha.Ta da viPITAM KAKVO 6E STANE AKO SI IZRUSA KOSMITE.
    -Ще изглеждаш по-добре и по-привлекателна.Но не ги бръсни,а ги епилирай с кола маска или епилатор.Защо родителите ти,твърдят,че е вредно не знам.Странна работа. Това е въпрос на личен избор.Но все пак си момиче и би следвало да махаш космите,ако не другаде поне по краката.Ако те продължават да настояват да не ги отстраняваш,росто ги постави пред свършен факт.Друго,нищо не помага,ако са неразбрани.Ти искаш нещо напълно естествено и нормално,няма причина да те възпират.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    У дома пред компютъра
    Постави ги пред свършен факт.

Супер фен Аватара на rakiQ
    ебати лудите родители
    аз ако бях на твое място щях да им се разкрещя!
    говори с майка си насаме

Кое му е вредното да се поддържаш???Предлагам ти да поговориш с майка си.Тя бръсне ли се?Ако се бръсне,по-лесно ще те разбере!Успех!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    mila po dobre izpolzvai epilator po polezno e

Аз пък може би от пети клас си почиствам краката , само че с епилатор. Нищо няма да ти стане ако ги бръснеш, а за родителите ти, кажи им, че те е срам да ходиш така, и че това е нормално . Успех!

Re: kosmite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    нееее не си ги бръсни....стават по черни големи и грозни....епилирай ги.....

Град
    София
    Абе ваште кво като мечка ли искат да ходиш
    Няма закво да ги изрусяваш направо ги махай там по някъв начин..кремове ала бала..
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Guest
    a be xora az si gi brusna ot 1 mesec dali 6te stanat po 4erni i debe li ami ako si zela lepenki ? po dobre li 6te e?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Една година преди да почна да се епилирам си изрусих космите на краката и всичко беше точно - не се забелязвахе почти Само, че недей да се бръснеш - по-добре се епилирай.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Ходи само с дълги панталони и като те питат що ходиш така,си замълчи Иначе и майка ми ми беше говорила някви глупсоти,че било вредно

Guest
    опъни им се,кажи им 4е те е срам,4е ти се смеят приятелите,4е мом4етата ти викат ''косъма''...измисли някви такива работи и им ги кажи.ама изглеждаи нещастна и дори се опитаи да пусне6 2-3 големи сълзи.....с малко въображение и убедителност 100% ще им повлия6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си