.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    imaproblem
    Guest

Проблем по химия.

Здравейте всички! Искам да ви попитам някой може ли да ми обясни как се решават химичните уравненя,че трябва да ги науча за понеделник защото имам шанс да остана на поправка.. 9-ти клас сам в момента учиме за Анилин..ако това ще ви помогне по някакъв начин.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    нали се сещаш че за 1 ден няма как да ги научиш... трябваше да се сетиш по-рано сега едва ли някой може да ти помогне ... аз бих с удоволствие , но и аз имам за учене , а и времето е малко успех все пак де .... май ще ти трябва
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Re: Проблем по химия.

Цитирай Първоначално написано от imaproblem
    Здравейте всички! Искам да ви попитам някой може ли да ми обясни как се решават химичните уравненя,че трябва да ги науча за понеделник защото имам шанс да остана на поправка.. 9-ти клас сам в момента учиме за Анилин..ако това ще ви помогне по някакъв начин.
    Съжалявам,мила,но ние тук не сме учители и просто няма как да ти помогнем.Все пак,моят съвет е да помолиш някой твой съученик или приятел,който е наясно с хим.уравнения да ти отдели време и да ти ги обясни.Имам още една идея занапред,ходи на кунсолтация,по който и да е предмет,щом усетиш,че материалът не ти е ясен.Така ще избегнеш подобни моменти,какъвто е настоящият.Искрено,съжаляв ам,че не мога да ти помогна,но направи и ти нещо по въпроса,както казах свържи се с някой познат и залягайте здраво на учебниците през уикенда. Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си