- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем по химия.
Здравейте всички! Искам да ви попитам някой може ли да ми обясни как се решават химичните уравненя,че трябва да ги науча за понеделник защото имам шанс да остана на поправка..9-ти клас сам в момента учиме за Анилин..ако това ще ви помогне по някакъв начин.
нали се сещаш че за 1 ден няма как да ги научиш... трябваше да се сетиш по-рано сега едва ли някой може да ти помогне ... аз бих с удоволствие , но и аз имам за учене , а и времето е малкоуспех все пак де .... май ще ти трябва
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Съжалявам,мила,но ние тук не сме учители и просто няма как да ти помогнем.Все пак,моят съвет е да помолиш някой твой съученик или приятел,който е наясно с хим.уравнения да ти отдели време и да ти ги обясни.Имам още една идея занапред,ходи на кунсолтация,по който и да е предмет,щом усетиш,че материалът не ти е ясен.Така ще избегнеш подобни моменти,какъвто е настоящият.Искрено,съжаляв ам,че не мога да ти помогна,но направи и ти нещо по въпроса,както казах свържи се с някой познат и залягайте здраво на учебниците през уикенда.Първоначално написано от imaproblem
Успех.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone