- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Псувате ли?
Доста често![]()
Последно редактирано от Andriana_Stoqnova2001 : 07-11-2014 на 16:56 Причина: трябва да напиша още
da psuvam, osobeno ako se qdosam na ne6to ili na nqkoi...![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
ЕХеееНОН-стоп
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
постоянно..
чисто, гръмко и ясно - майка ти деееба
Псувам много и качествено.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Псувам.. Много често.. И не се гордея с това..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ja ja![]()
![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Мда, доста и много се дразня, ама вече ми е навик.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
За момиче е селско да псува
Често псувам.
Когато съм ядосан псувам.
Псувнята за българина е като народната песен... "Традицията повелява"
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Знам с кой мога да псувам нон стоп,знам пред кой не е добра идея , знам кой го дразни ...с др думи знам кога мога да си го позволя и го правя !![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
еми прувам винаги като се изнервя...за каквото и да е, НО само когато няма хора, пред които не трябва. примерно пред учителите не си позволявам,но пред наще си имам подбор от думи(псувни де), които мога да използвам...![]()
Дейба, що вдигате стари теми, ве, дейба?!
Не, не псувам, баси..
Мааму дейба, как ше псувам аз ве, да ва такоам у носовете на лелите ви, да ва таковам. Боклуци долни ве, пу! Миндили шибани, в ушите да ва такоам ас...