Цитирай Първоначално написано от Анонимко
от месец някъде си чатя с едно момче от моя град и имам чувството че той е идеален...в смисъл изключително умен, забавен, красив (прати ми много снимки), харесват ми вижданията му и така нататък...
Не сме се виждали но той настоява да го направим. тук идва и проблема - много ме е страх и срам да се видя с него... страх и срам че няма да ме хареса... аз съм грозничка обаче той не знае как изглеждам и сигурно мисли че съм хубава...освен това ме е страх че няма да има за какво да си говорим...страх ме е че ше го изгубя преди да съм го имала...а той е толкова...идеален
кво да правя ?
Чата си има плюсове и минуси.
Чрез него се запознаваш с много нови хора и евентуално се създават много истински приятелства , но чата отнема възможноста на хората да комуникират по нормален начин.
Ти си свикнала да си пишеш с него , което предполагам ти е приятно, не се притесняваш от това което ще му кажеш, сигурно си чатите с часове .........и тук идва проблемът - ти не можеш да се изправиш лице в лице с него защото си сигурна че ще забиеш .Моят съвет е да се държиш естествено , да му кажеш :"Здрасти , най-после се видяхме , много ми е приятно.....дрън-дрън....".
Не се притеснявай че няма да те хареса.
Все пак ако и той се беше замислил върху това дали си хубава или грозна нямаше да си прави труда да си урежда среща с тебе