- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красива прическа
Скро ще ми се наложи да съм на по-официално събиране.Купила съм си рокля и всичко останало само не мога да си измисля прическа.Не искам да е някаква супер официална на кок,просто искам да е нещо интересно.Имам среднодълга и чуплива коса.Моля ви дайте някакви идеи ако може и снимки ще съм ви много благодарна.
mi da zavisi ot roklqta i aksesoarite p1k e ne e nujno da e ne6to slojno moje da si izpravena to zavisi nasitina ot samata dreha ili da si q oformi6 s pqna ili vaksa.. zavisi![]()
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
Бяла рокля на черни точки,черна чанта и черни обувки.
zashto prosto ne otidesh na frizior da ti ispravqt kosata vmesto da ti pravqt nqkakva pricheska .. mislq,che shte e dostatychno na men lichno po-estestveno mi haresva poveche ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Конска опашка или красив кок.
Но най-добрият вариант е да отидеш да фризьор![]()
вчера си взех от тия широките диадеми точно бяла на черни точки и си мислех дали като я сложа отзад косата да я направя на вафлички или да я оставя с естествените ми букли и да намачкам с пяна и топирам ?![]()
![]()
![]()
mi na bala si edno momi4e be6e oble4eno po sa6tiq na4in.1 kam 1 i be6e napravena s ma6a.i i be6e zametnata na edna strana kosata.sede6e mn dobre.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
ami shte mi dadete li i na men syvet zashtoto za imam kusa roklq cveta e bqlo cherno i cherveno i cherno obuvki i iskasm da znam kak da si napravq kosata poprincip ne mi otiva prava kosa a pyk za frizior ne iskam dahodq zashtoto minqliq pyt mi izgoriha kosata i ot togava sym se naplashila i ishal v kushti da si q napravq pricheskata
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
тфа е за 4аровната_ : нама4кай си косата с пяна (ама хубаво) и от едната страна си сложи ефектна фиби4ка (може с брокат)