- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Horaaa iskam da vin spodelq
hora moje d ame pomislite za crazy ama iskam da vi kajaAMI V4ERA BQHME SE NAPILI I IGRAHME NA 6I6E I AZ TREA6E D ASE CELYNA S EDNO MOMI4E PO DJYKITE AMA BEZ EZIK TVA A PAK DNESKA ZA PARVI PAT SE CELYNAS S MOM4E SAS EZIK TVA NORMALNO LI E 4E SAM SE CELYNALA PARVO S MOMI4E A SLEDF TVA S MOM4E ????
![]()
![]()
est tva ne e problem i az p1rvo se celunah s momi4e i posle s p1rvoto gadjespoko ama da ne ti stava navik tva s momi4eto
![]()
Не е проблемИма някои,които нарочно първо с приятелка,за да се "научат" (не може да се научи де) и после с гадже...пък и ти дори не си целунала момичето с език,така че...никакъв проблем
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
В моя клас всички момичета (без мен + още няколко ) се целуват.Противно е,но явно няма нищо.
xax na men purviq mi ezik be6e s momi4e puk 6godini sled tova sum o6te jiva![]()
Е,какво толкова,били сте малко на градус,целунала си се с момичето,няма лошо.Много мои приятелки са се учили от момичетата за целувката с език,но мен лично идеята не ми допада,защото после при истинската целувка с момче тръпкатаа,вече не е същата.Но споко,няма нищо неморално в една невинна целувчица по устните с някоя френдка, но както казаха преди мене,гледай да не ти става навик.хихихи![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
spox,ne si se otrovila,RAZBIRASE 4E NI6TO TI NQMA
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
vajnoto e za napred s koi pol 6te predpo4ete6 da se celuva6.dano da e majkiqt de...![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Томно така!А пък иначе конкретно эа ситуацията-няма нищо лошо!!Първоначално написано от vivian
[size=7][b][u]fosse cos
opredeleno i az sum jiva sled vsi4ki celuvki i s momi4eta i s mom4eta(s ezik i bez)spox nqma nikakuv problem i za tebe.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Малее ебати странното .... направо незнам какво мислиш да правиш оттук нататък ...! Момиче, това да ти е проблемаНа някои момичета първия секс им е с момиче, ти за целувка говориш ... хахаха ебавам се де, не познавам такива ама предполагам че ги има
Светът ни е такъв че нещата се въртят на 360 градуса и принципите се променят постоянно
No worries ... не ти е първия път няма и да ти е последния
Давай за шоуто, ама не се увличай
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...