- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koe ot dvete?...
![]()
Dneska govorih s priqtelq mi i spored nego parvi pat 6te e po-dobre analen sex.Ne sam mn sigyrna az predpo4tam vaginalen.Vie kakvo 6te me posavetvate, ako moge mi kajete kak da go ybedq 4e az mislq pravilno , primerno kajete mi s kakvo vaginalniq sex e po-dobar ot analniq 4e nali e i parvi pat vse pak.4ee ne6to sam leko pritesnena
![]()
[ знам че правя правописни грешки ]
А защо трябва да му обесняваш толкова подробно? Просто му казваш, че искаш вагинален, твое право на избор си е, и готово.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Или вагинален, или ще остане на сухо.Първоначално написано от GoLdEn`GirL
Ти имаш тежката дума,така че...![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
to4no za parviq pat toi trqbva da se saobrazqva s tebe taka 4e kakvoto iska6 ti-takova!
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
кат иска гъз, дай му да се радва, кат та надуе един пъ отзад и ше видиш че не е лошо и ше искаш още. или най добре земи някой приятел още, един да та ебе отпред, другия отзад и където по ти хареса после пак там
[quote="Technof@n"]как ше и помогнеш, като дадеш своя гъз лиПървоначално написано от sweety*
Виж мила,
секса няма да го прави само гаджето ти, ще го правиш и ти.
Никой никога не може да те накара в леглото да правиш нещо, което не искаш, нещо, което не ти харесва. Всичко зависи от теб. Ако му кажеш : "Не давам дупето!", ще те изнасили ли? А? Я мисли по-умно!
Прави си там вагиналния секс, пък ако не иска, остава на сухо. И точка. Имай малко смелост да си казваш словата и пред него.
ima ne6to vqrno,kolkoto i grubo da zvu4iПървоначално написано от Schnitzer
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Казваш му....че първият път на момичетата е прието да е вагинално! А и щом ти не искаш анално,той ако е свестен ще те разбере. Щом не иска,остави го на сухо да видиш как бързо бързо ще е на твойто мнение за вагиналния секс![]()