.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest

mai sam bremenna...HELP

v4era kat bqh v edna priqtelka..i si lejah na legloto i si pipnah korema toi pylsira6e..se edno nqkoi marda6e vatre...dali sam bremenna...

Guest

Re: mai sam bremenna...HELP

Не, просто сърцебиенето ти отеква из цялото тяло.

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    v4era kat bqh v edna priqtelka..i si lejah na legloto i si pipnah korema toi pylsira6e..se edno nqkoi marda6e vatre...dali sam bremenna...
    OOOOOOOOOOOOOO neeeeeeeeeeeeeeeeee Tova ne go o4akvah ve4e....koi li e ba6tata...

Град
    Varna
    awe biva li takiva gluposti da se prikazvat v toq forum. kak moje da si tolkova neuka. predi da stane na nqkolko meseca ne moje da pochne da rita.. to oshte ne sa mu se obrazuvali krainici i t.n. ti pone znaesh li koga ti e cikyla?! ako ti zakysnqva s poveche ot 5 dena si napravi test i da se uspokoish. i Vzemi malko otvori biologiqta za 8-mi klas pone... tam nai elementarnite raboti sa otbelqzani kato uroci. i nai veche ne pravi sex. shtom si tolkova glupava za da zadavash takiva typi vyprosi znachi si i oshte mnogo malka za da pravish sex.

Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy`boy
    awe biva li takiva gluposti da se prikazvat v toq forum. kak moje da si tolkova neuka. predi da stane na nqkolko meseca ne moje da pochne da rita.. to oshte ne sa mu se obrazuvali krainici i t.n. ti pone znaesh li koga ti e cikyla?! ako ti zakysnqva s poveche ot 5 dena si napravi test i da se uspokoish. i Vzemi malko otvori biologiqta za 8-mi klas pone... tam nai elementarnite raboti sa otbelqzani kato uroci. i nai veche ne pravi sex. shtom si tolkova glupava za da zadavash takiva typi vyprosi znachi si i oshte mnogo malka za da pravish sex.

Abe 4ove4e tq dori ne e pravila sex ne vijda6 li kakvi vuprosi zadava..ne6to tupnalo v korema i q puls q nqkoi stoma6ni spazmi i tq misli 4e dete ima...mi ako spermata se izparqva i da znae6 moje da e popadnala slu4aino v teb i sega da si bremenna idi na lekar...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sweety*
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy`boy

Abe 4ove4e tq dori ne e pravila sex ne vijda6 li kakvi vuprosi zadava..ne6to tupnalo v korema i q puls q nqkoi stoma6ni spazmi i tq misli 4e dete ima...mi ako spermata se izparqva i da znae6 moje da e popadnala slu4aino v teb i sega da si bremenna idi na lekar...
    awe ti dobre li si... nali i razpravqm da vzeme da otvori malko uchebnika po biologiq da se obrazova... ama mai i na tebe obrazovanieto ti kuca... kvi sa tiq neshta s izparqvane na spermata... ti dobre li si ? se zabremenqvash ot smermata kato cqlo ami ot spermatozoidite koito sa v neq... awe nqma li nai nakraq tova mlado pokolenie da se zamisli che trqbav i knijki da se chetat, naucho populqrni filmi da se gledat.... ne samo da stoqt pred komputyra ili da hodqt da se ebat po gradinkite i da se chudqt sled tova dali sa bremenni. pone da se hvashtat s po opitni momcheta... ne samo ot kym sex... a ot kym obshta kultura.

Be ne zabelqza li...kolkoto e absurdno neinoto "zabremenqvane" tolkova e absurden i moq post... t.e tq pi6e gluposti-az otgovarqm shvana li...
    Puk na men mi e mnogo qsno 4e ne se zabremenqva ot spermata kato cqlo i nai ve4e 4e ne moje da se izpari... ne mi kuca obrazovanieto spoko

Супер фен

...dali sam bremenna...
    А, дали си тъпа

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    ...dali sam bremenna...
    А, дали си тъпа
    MNOGO

Град
    Varna
    poveche ot typa e... daje moje da se kaje che e vdlybnata.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    daa mili4ka bremenna siii i to mn...ama zn li kolko mn a??? daje e ot 4eren negar det 6te se zapoznaete sled godini, a deteto 6te e blondin4e umno kolkoto maika si ne ne gre6ka.....paranormalnite mi sposobnosti se obarkaha......to 6te e plod na vazduha.......apak moje i ot vodata da si bremennna......vodorodno detence 6e si ima6
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    daa mili4ka bremenna siii i to mn...ama zn li kolko mn a??? daje e ot 4eren negar det 6te se zapoznaete sled godini, a deteto 6te e blondin4e umno kolkoto maika si ne ne gre6ka.....paranormalnite mi sposobnosti se obarkaha......to 6te e plod na vazduha.......apak moje i ot vodata da si bremennna......vodorodno detence 6e si ima6
    Водата има ли нещо общо с термина "водородно". Само кажи да да се повеселя още малко, че тая тема и без т'ва ме размаза
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Повече от фен

Ммммхм, работата е много сериозна.В теб има малък човек, който расте в корема ти и те рита и блъска, играе футбол, влейбол....за жалост има много прости хорица...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Група Съветски учени
    Guest
    Според нашия институт по еволюционна обремененост:Определено не си бременна!
    За щастие на всички ни естествения еволюционен подбор на човечеството не позволява на индивиди с коефициент на интелигентност на мъртва не-човекоподобна маймуна като тебе да се възпроизвеждат безразборно, защото ако не беше така сега света щеше да е пълен с хора мислещи, че са бременни при колики и решени да ходят в родилното ако им се приходи по голяма нужда(макар че при твоите генетични заложености очевидно и наследниците ти ще са с мозъци които изглежда са били намерени в тоалетната чиния).
    С уважение (и с известна доза несигурност за умственото състояние на авторката на темата)
    Група Съветски учени

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))

...dali sam bremenna...
    А, дали си тъпа
    MNOGO
    Мега,Хипер,Гига тъпо е тва девойче

Град
    Някаде по Дунав
    Не знам за бременна но зная,че си доста тъпичка мойто момиче.Стига темата да не е ебавка
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    ...dali sam bremenna...
    А, дали си тъпа
    MNOGO
    Мега,Хипер,Гига тъпо е тва девойче
    Неее тя е : супер дупер мупер флупер чупер тъпа....
    И кърти миФки...

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO

Господи, прости им.....

явно сте решили да се състезавате с автора по тъпота... пхахаха

ако беше казала двуводородно-еднокислородно бебченце... поооо-щях да си затворя очите...ама т'ва водородно детенце, изби рибата в морето пхахахах
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

hehe i na men mi se e slu4valo, tova e normalno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си