.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

нещо за епилатора

като си минавам краката нищо нямат,ама на другия ден се появяват на някои места малки косъмчета дето и тях трябва да махам,при вас има ли такова нещо

пп.дайте някво съветче кво да се прави преди и следз епилация

Guest
    Nz kakuF epilator izpolzvash ... az lichno izpolzvam Braun i sum dovolna i nqmam nikakvi problemi ...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^

Re: нещо за епилатора

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    като си минавам краката нищо нямат,ама на другия ден се появяват на някои места малки косъмчета дето и тях трябва да махам,при вас има ли такова нещо

пп.дайте някво съветче кво да се прави преди и следз епилация
    Ама то си е напълно логично и нормално да се появяват такива малки косъмчета още на следващия ден...но е страшно дразнещо Точно си мислиш, че си свършил цялата работа, а те ... Та, нормално е, защото при процеса на епилация ти отскубваш само косъмчетата, които са достатъчно пораснали, че да могат да се захванат от епилатора. А другите - или изчакваш да попораснат и минаваш пак с епилатора или с пинсетка, ако не са много
    А за съвета...ами аз след епилация се намазвам с някакъв по-мазен крем, защото кожата ми е изключително суха и...общо взето - това е

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Коя марка са най-хубави?Браун?

philips sa nai hubavi osobeno tozi s ohlajdaneto p1k ina4e e normalno da se poqvqvat ...zavisi ot svetlinata moje da ne si gi vidqla drugoto e 4e izrastvat naistina..
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Guest
    еми с най новия на браун съм,сички си ги махам,гладки ми са краката,ама ми са сухи

mid_get кажи какво кремче ползваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си