.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Moderated: Той постоянно иска да му доставям удоволствие

гаджето ми постоянно иска да му доставам удоволствие ... не знам това нормално ли е ...

аз лягам да спя той започва да ме гали по .... и да ми бърка
    излизаме някъде и той пак така

п.с. той не мастурбира

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Ъъъъ какъв ти е въпроса към нас,че аз нещо не го разбрах...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    Ъъъъ какъв ти е въпроса към нас,че аз нещо не го разбрах...
    момичето пита дали е нормално
    По темата:незнам дали е нормално или не го задоволяваш достатъчно или е маниак на тема секс

Супер фен
    da,hubavo e da ima6 sexualen apetit ama 4ak pak tolkoz,ne mislq 4e e normalno,osven ako naistina ne mu dostavq6 neobhodimoto

govori si s nego i go pitai kakav mu e problemat ako ima takav izob6to
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    затова дали му доставям необходимото е 101% сигурно че му го доставям . проблема не е в това.
    Искам само да уточня че ние не правим секс .
    Той просто иска да му го пипам .. лапам .. и т.н.

Въпроса ми е : нормално ли е когато няма секс момчето да иска АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН да бъде задоволен ...

Guest
    Еми нормално е като не сте правили секс да не е задоволен... Друго си е здравия секс няма да те тарси поне седмица поне така смятам аз

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    затова дали му доставям необходимото е 101% сигурно че му го доставям . проблема не е в това.
    Искам само да уточня че ние не правим секс .
    Той просто иска да му го пипам .. лапам .. и т.н.

Въпроса ми е : нормално ли е когато няма секс момчето да иска АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН да бъде задоволен ...
    Значи говориш глупости. Хем не правите секс, хем му доставящ на 101% удоволствие. Като почнете да правите секс, тогава ше се чувства напълно задоволен. В тая възраст е нормален интензивният сексуален глад. Но при всеки е индивидуално. Някои имат нужда от повече сексуално задоволяване, други от по-малко.

ПС: няма момче, което да не мастурбира, просто не ти е казал. То това дори не е нормално и ако не го прави и не правите секс, как очакваш да е задоволен. Свирките са хубаво нещо, но секса си е секс

Guest
    мерси мн

и аз се успокоявах с това че възрастта му (15-16) е точно такава ... и тъй като не правим секс му трябва по често задоволяване ...

а някой може ли да сподели на колко време долу горе е нормално да си иска ... ??

Re: Moderated: Той постоянно иска да му доставям удоволствие

гаджето ми постоянно иска да му доставам удоволствие ... не знам това нормално ли е ...

аз лягам да спя той започва да ме гали по .... и да ми бърка
    излизаме някъде и той пак така

п.с. той не мастурбира

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    spored men si e manqk na tema sex
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Супер фен
    ti mu kaji znamenitoto izre4enie ot edna pesen na desislava "Rycete znaqt kak"

Spored men... ot tva po tupa tema ne su sre6tal do sea
    Ti si super zle we ... ,,101% my dostavqm udovolstvie ama... ne pravim Sex''-opredeleno pipaneto i lapaneto ne moga t da se sravnqvat sus seksa...neeeeee v nikakuv slu4ai prosto i duma da ne stava
    ---Lape6ki raboti
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Еми нормално е като не сте правили секс да не е задоволен... Друго си е здравия секс няма да те тарси поне седмица поне така смятам аз

Ти пък се изказа? НЯмало да я търси една седмица? Най-много на другия ден пак да си поиска, ако е било толкова готино!

Ина4е авторката, защо не запо4нете да правите секс?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Guest
    [quote="leti_cherry"]

[color=indigo][i][b]Ти пък се изказа? НЯмало да я търси една седмица? Най-много на другия ден пак да си поиска, ако е било толкова готино!

Еми да щом ще правят за първи пат... при мен не се получи мн добре и не ми се искаше още на др. ден, но сичко си зависи от тях

Нормално е когато легнете заедно, да поиска физическа близост. И когато сте навън, също е нормално, все пак сте заедно и би следвало да се желаете. Но явно на теб това не ти харесва. А и нали бърка в твоите гащи? Може би иска да задоволи теб. Замисли се над това. В момента с приятеля ми сме в период, в който не можем да правим вагинален секс и сме като луди - нормално е. А не сме тийнейджъри.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    death whore ... za kakvo drugo moje da iska 4ovek seks osven za da byde zadovolen ?

За да достави удоволствие на другия. Затова сексът се прави от двама, иначе всяка жена щеше да има вибратор и нямаше да И трябва мъж. И колкото и да е прекрасен оралният секс, друго си е да знаеш, че и двамата получавате голямо удоволствие.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си