- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спането по корем!
Здравейте![]()
Значи имам следното питане:
Попринцип много обичам да спя по корем, но се чудя понеже , когато спя така си притискам члена в дюшека. Не съм усетил, но все пак дали влияе по някакъв начин на функционирането му след като се притиска канала(най-вече това ме притеснява пикучния канал)?!![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
mislq 4e nqma za6to da se pritesnqva6.Edin poznat puk se 4udi kak momi4etata spqt po korem-ne im li se pritiskat gurdite.Az kato go 4uh 6tqh da padna ot smqh![]()
Всъщност се притискат и не е много комфортно. Не мисля, че има проблем. Спи си така, както ти е удобно!
az sum momi4e i mn obi4am da spq po korem. mn mi e udobno
xaxaxa em to i as spa samo po korem..i ne 4e se hvalq ama si imam golemi ciciПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Ама разбира се, как?! Ти даже сигурно изглеждаш по-добре и от тази на аватара си. Сложила си го така просто - ако видим твоя снимка има наистина голяма опастност да ослепеем, нали?Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
ВсичКо завиСи от ЦициТе.Ако са толКова голеМи,че каТо легнеШ по коРем стърЧиш наГоре...соРка,ама ше тРяа да изДълбаеШ дЮшека...![]()
ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...
Първоначално написано от Заядлив
ei zaqdliv..zaqjdai se s nqkoi dr ama ne i s men qsno?![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Мне!Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
Много се дразня на такива като теб - can't help it! Поне си намали аватара, комплексирана тийнейджърке!
![]()
Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Е кВо.иМа циЦи моМичеТо,да сИ каЖе,нЯма да гИ кРие я![]()
ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...
Да, ама аз и това не вярвам!Първоначално написано от ~ПрЪдЛа~
И не сам аз, убеден съм...
То като се връзваш тъй ще е и няма и да имаш възможността да й ги видишПървоначално написано от Заядлив
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Изпуснал съм едно "о" като гледам! Хаха, умрел съм да я видя.Първоначално написано от love_girls
Просто си запълвам времето в момента. Само да споделя - досега никога не ми се е случвало да видя някого с аватар на фотомодел(примерно) и на живо да не е б@си и вампира после! Ама сАседката си ме дразни периодично, зат'ва се намесих. Пък и - що да не се посмеем за нейна сметка малко? Явно е умряла вече циганката, която я е хвалила.
![]()
Списи по корем само си направи една дупчица в дюшека и всичко ще е наред
i az sega 6tqh da padna ot smqhПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е аз освен по корем по друго немога да спя...като спя по гръб се чувствам някък си уязвим и безпомощен![]()
aide stiga ste se zaqjdali be mamka mu!!!!!!!! toq forum za tva li e da si izbivate kompleksite 6to si nemate dr rabota?????????? qko me nervite ve4e!!!!!!!
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ако има шибано значение, спя по корем и гърдите ми не ми пречат. Пенис нямам![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR