.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: strah me e

Guest

strah me e

Spah s mom4e ...be6e mi za 1 put...sled 24 4asa pih postinor duo ...zashtoto se upla6ih ...ne bqh mn sig dali prezervativa ne se be6e skysal ...abe opla6ih se tva e ((( No sega me e strah i se pritesnqvam zashtoto mi zakusnqva ve4e 7-mi den ((nz...nz ..pih pustinor i ne trqbva da se pritesnqvam , a i po-princip mi e neredoven cikala , no mn sym se pritesnila...nz ko da pravq sega

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Щом си пила постинор и след като цикълът ти по принцип е нередовен,няма о кво да се притесняваш. Гони те излишно параноята

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не се притеснявай, мила.
    Постинорът преебава организна много яко, затова може следващите няколко месеца да ти е много нередовен или дори да не ти дойде в един от тях.
    Просто другия път, когато правиш секс се пази и го прави с човек, на когото се доверяваш.
    П.П. Ако много се плашиш, направи си тест, за да се успокоиш.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Varna
    Бе може ли такива глупости... що си правила секс като си такъв спек. Тука колко теми има по въпроса и пак има такива като тебе дето да се ебат за престиж и след това да приплакват " Ауууу... ама какво да правя?". Спрете най-накрая да си мислите как можете да станете център на внимание с глупости щото ще станете център на внимание с много сериозни неща и тогава ще си биете тъпите глави в стената и ще си викате "Що ли бях толкова тъпа навремето?".

Guest
    Moje da ti zakusnqva ot pritesmnenie.Taka che po krotko!

Щом си пила Постинор, а и цикълът ти е нередовен, няма защо да се притесняваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си