.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Има ли реализация?

ЗдравейтеИскам да ви помоля за един съвет.Тази година съм кандидат-студентка,желанието ми е да вляза спрециланост психология,но се чудя дали е преспективна и дали после има реализация на тази спрециалност.Моля дайте съвет.Благодаря предварително.

И каде ще те вземат после на работа?! Според мен изобщо не ти трябва да се захващаш с това вече рядко им трябват на хората психолози ,но и да им трябват понякога не ги ползват ...давай с нещо което се търси повече ...тва е моето мнение
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Имам един познат, който това учи. И честно казано и той май не знае за какъв чеп му е. И аз преди исках това да следвам, но се отказах.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей мила.Не беше отдавна,времето,когато и аз исках да уча психология.Наистина е много интересна като наука,но съм на мнение,че специално тук в България нямаш реални перспективи.Виж,ако си в чужбина,може и да постигнеш някаква реализация,там поне ще имаш по-голям шанс за професионално развитие.Решението,което ще вземеш зависи изцяло от теб,но първо го обмисли добре,за да не стане,така,че да съжаляваш някой ден.Успех
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

tuguduk
    Guest
    Аако това те влече,давай.Не е най-доходната професия,която същестува.Но наистина ако ти харесва и имаш възможност го направи.Аз бях леко насилена да следвам икономика,а исках фотография.Другият вариант,който и аз смятам да последвам е да следваш 2 висши,разбира се ако ти се занимава.Нещо с математика започни и ако имаш достатъчно желание,психология като втори вариант :]

davai ne se otkajvai jashtoto nqma realijaziq v balgariq mn malko ne6ta imat az sashto shte sledvam tova tova mi e mechtata nqma da se otkaza ot neq ako se borish za mechtoite si ot sobstven opitsam vidqla che za vsi4ko ima realizaziq samo ako iskash \/
    Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.

Guest
    blagodarq mnogo na vsi4ki

Супер фен
    психологията нямала реализация?!?! хахахахаха що за глупости.. можеш да работиш към всяка една държавна институция в зависимост от това какво ще специализираш.. от МВР до клиники за душевно болни.. първо се осведомете и приказвайте..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Ако става въпрос за реализация, най-голяма има тежката физическа работа. Брат ми прави изолации и изкарва сума ти пари, а образование няма и не му и трябва.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си