- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kak da porasna?
Temata ne e ebavka,na 16 godini sym i sym 160cm,tova kraino ne mi haresva i sym 4yvala 4e 4rez ioga,no mnogo bavno moje da se porasne...Malko moje i da vi se stryva typo no mnogo hora imat tozi problem
Първо обърни внимание на храните,хранителния режим трябва да включва зърнени храни,фасул,грах,леща.За предпочитане са черния и ръжения хляб.Трябва да се храниш със разнообразни храни,богати на въглехидрати,мазнини и преди всико белтъчини,соли и витамини.
Препоръчва се няколко минути на ден да се увисва на лост,гимнастическа стена или клон на дърво.
Ето и няколко упражнения:
1.Заемете стоеж с книга в ръцете.Повдигнете книгата горе,съчетано с вдишване.Върнете в изходно положение и издишайте.
2.От стоеж повдигнете ръцете горе обтегнати и допрете дланите.При повдигането на ръцете вдишайте при снемането им издишайте.
3.Заемете колянна опора.Повдигнете лявата ръка напред и десния крак назад обтегнати.Върнете се в изходно положение и повторете с другия крак.Диашайте свободно.
Ако правиш редовно всички упражнения,съчетани с храните може и да постигнеш поне малък успех.![]()
А...също можеш и от време на време да цъкаш баскетбол,а също и волеидбол.Стискам палци![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
qj neskuik \/
Yfs1!Ti 1.60 ve4e si visoka a si na 16,a da ne govorim,4e se raste do 20 p1k iska6 da porasne6 o6te
Minionite sa mn po v1rvejni
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ne se bezpokoi.........az sam na 17 i nqmam 1/60Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Не е ли до 25?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
По темата:
Ами според мене насилставено ръстене не може да се постигне освен чрез операции и правилен спорт. Е важна е и диета ама запиши се да тренираш женски волейбол, а колкото до уогата - няма такова нещо. Преди 1 година мноого хора си бяха вталпили че деиства но всъщност- не, пък и за 16 ти изобщо не си ниска, освен ако не искаш да си по-висока от приятеля сипо-добре по-ниска от колкото по-висока
![]()
Аз пък мислех, че до 18 г се растеПървоначално написано от †Master†
На мен ми е мн интересено как така с операция ще ти удължат ръста, някой ако може да обясни? На мен баба ми ми показа едно упражнение, с което казва, че се расте. Значи заставаш до масата, слагаш си двете ръце на нея и започваш да си тръскаш краката. Не съм го пробвала все още, но ти ако искаш опитай
![]()
Ами значи то от една страна всичко си е до ген.АКо родителите ти са ниски,няма да пораснеш повече сигурно.Защо не се запишеш на волейбол,баскетбол...ала-бала...все пак си длъжна да опиташ![]()
Mi zna4i ba6ta mi e visok 1.87,a maika mi 1.60..a puk vsi4ki kazvat 4e sym odrala kojata na ba6ta si ,ai po fizika sym kato nego,maika mi e pulna,az dosta qm i ako ne bqh kao ba6ta si do sega da se tarkalqm vmesto da hodq ,a i maika mi kato dete e bila leko zakryglena...
Вземаш тежести, 10-15 килограма, намираш начин да си ги сложиш на кръста или на краката и увисваш на един лост, по 30-40 минути, малко почивка и после пак![]()
Az su6to sum na 16 godini i sum visok 1.74 i zn li nqkakvi na4ini da stana pone 1.78 osven tezi v temata
Po princip mom4etata rastut do 21 godini, a momi4etata do po-malko. O6te ima6 6ans da porastne6. Zapi6i se na ioga, ot oprajneniqta za raztqgane moje6 da porastne6 malko, hodi na basketball ili voleyball. 4uvala sam, 4e ima i operativen na4in za uveli4avane na rusta. Zna4i pravi se operaciq za oduljavane na bedrata i pri neq moje da se postigne oduljavane do 4 sm. maksimum, no se pravi na hora, na koito ediniq krak e po-kus ot drugiq i e mnogo boleznena.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Първоначално написано от christina_aguilera
Аз пък мисля че е до 20![]()
аз пък мислч, че е до 21![]()
Според мен най-ефикасния начин е да чакаш до 21 и ше пораснешИ 160 е добре