- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нямам думи..
Здравейте ...
Преди около година започнах да излизам с едни много точни и пекани момчета.Всичко беше ОК, докато един ден нещо се случи... просто се случи вината не беше в мене, но така го инпретатираха, че излезе че аз съм виновна. Бяхме 5 в компания - Веско, Пешо, Жоро, Гого и Аз. Разбирахме се отлично! Може би при мене имаше ерархияГого ми беше като брат,а на Пешо не му харесваше това, защото повече общувах с него. С Жоро много се драпахме (приятелски разбира се ). Давах всичко от себе си, правих много компромиси, но накрая чашата преля. Затворих си за пореден път очите и явно това и ми беше грешката,защотото оставях те да са над мене, дори и да не са прави(нали все пак са момчета). Така си минаваше времето аз не обръщах внимание на това, докато един ден Гого развали всичко и това беше края на нашето приятелство. Сега сме само на Здравей , Здрасти и това е даже с едното момче не се и поздравяваме(за което много съжелявам, защото толкова много неща съм правила за него, а той явно не ги е оценил. Не мога да го преодолея.Когато ги видя заедно сърцето ми се къса и започвам да си спомням колко хубави мигове имах с тях и как искам да се върне всичко, но не може. ИСКАМ ОТНОВО ДА СИ ГИ ВЪРНА или може би Не ? Плача почти цял месец опитвам се да забравя всичко, но не мога
![]()
Кажете ми какво да правя? Дайте ми съвет
![]()
a kakv0o tochno se e sluchilo?
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Едното момче започна да ме харесва и може би ревнуваше от другите. Той знаеше, че аз го имах за приятел и нищо повече и това го нарани. Аз се отнасях всякаш нищо такова няма, разбира се с него бях по мила, но каквото и да направя той все намираше кусири и ме обвиняваше. Около 1 седмица не излизах с тях, защотото виждах че той има нещо против мен. Реших един ден да се обадя, т.е. само да подчертая случилото се и той веднага го превърна в интрига. Момчето е с малко странен характер свикнал е той да е победител във всичко, за това и не призна, че той е виновен
mmm lo6o...do kolkoto razbiram mom4eta i momi4eta priqteli...vse nakraq stava ne6to i se provalq bez da razbere6 taini4ko ediniq mislel edno drugiq drugo...ama ko da se prai takiva s16testva sme nie horata seki p1t si kazvame tva e za posledno ama sled 5 minuti pak nqkoi ot protivopolojniq pol te zaintriguva priqtelski...stranno nito zaedno nito otdelno mojemspored men ako sa ti bili istinski priqteli 6te napravqt edin kompromis ama mn golqm ravenm na vsi4ki tvoite malki kompromisi i vs 6te se opravi samo ne mojah da razbera vie sq vijdate li se nali samo 1 ne te iska6e a drugite kvo kazvat po temata ?
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Както казах едното момче има такув характер, че не може да си признае че той е виновен. С Гого си останахме най-близки т.е. някой път излизаме заедно ходим насам на там. С Жоро мисля, че всичко свърши( за което страшно много съжълявам). Много ме боли, когато го видя как минава по край мене всякаш никога не сме се познавали. Болката е огромна, чуството, че някога излизахме заедно, забавлявахме се,а сега какво ? - нищо. С Веско сме на Здравей, Здрасти и до тук.
Опитвам се аз да поправя грешката, но не знам как ? Помогнете ми.Искам,
когато ги видя заедно да се спра да ги поздравя, да поговорим, но не мога защотото не знам как да започна. Може би трябва да отмине още доста време, за да отмине всичко това и да кажа " Ей сещаш ли се, когато так и така " Но аз искамммм сега да си ги върна като приятелиии !
кажете ми какво да правя......![]()
Но ти не си виновна...не падай на колене пред мом4ета - тоеа в моят съвет.Знам, 4е ти е било много приятно с тях, но ако покажеш твърд характер...Те явно така да се каже не са те за4итали много, заради добротата ти, така ли е?
ДА точно така е. Колкото по-добра бях с тях толко по-лошо се отнасяха с мен, но не знам липсват ми. Може да ви се стори глупаво, но аз наистина си ги искам като приятели. Дори и да не си ги върна т'ва да ги подминавам ......... и те мене![]()
![]()
![]()
![]()