- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kajete mi kak molq vi se
Molq vi kajete mi kak da nakaram cikala si da doide zakasnqva mi 4 den ima li nqkakvi hap4eta (osven tezi specialnite) naprimer analgin ili ne6to takova ot koeto moje da se predizvika da doide PLS kajete miiiiiiiiii
Не. Изчакай го да дойде. Всякакво вмешателство посредством химия в репродуктивната ти система я уврежда.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Има хапчета който отчасти помагат забавянето му..но да го предизвикаш по-рано.+ че Дет Хор е права,не си трови оргазма с химии по този начин.
А и бтв защо ти закъснява?Да няма основателна причина?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ами значи много зависи...
То хубаво ти закъснява с четири дена, но може просто нещо да се е шашнал организма ти и затова. И в крайна сметка да си дойде.
Аз имах един проблем, когато ми закъсняваше вече с две седмици. Тогава отидог на АГ и жената ми каза, че менструацията скоро няма и да ми дойде. Затова ми изписа хормонални таблетки, които да я предизвикат.
Каквото и да правиш, или си седиш мирно и кротко и чакаш, или си записваш час при гинеколог - така е най-лесно и най-безопасно.
NE bi trqbvalo da ima osnovatelna pri4ina smisal posledniq pat go pravih predi dva meseca i ot togava mi idva 2 pati i ne e vazmajno da sam bremenna
ama iskam da mi doide 6toto ako se zabavi o6te malko sledva6tiq pat 6te mi savpdne s moretoa vs zna4e 4e na more ne e hubavo da si v cikal
Щом няма причина да ти закъснява поне може да си спокойна.
Не е добре да се тровиш с химии. Гадно е да си в менструация на морето, но все пак това е по-добре от това да се тровиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
организъм и оргазъм са разлини нещаПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
az kato piq aspirin primerno 7 dena predi cikul ama taka po edno hap4e vseki den, i mi idva s 2-3 dni po-rano. Ne sum se natrovila, no ne go pravi vseki put, vse pak aspirinut si e lekarstvo
Nqkoi drug da znae nqkakav babinski na4in ili ne6to takova :S
molqqqqqqqqqqqqqqqqq