- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заминава...
вие обичате някого и сте с него от дълго време и изведнъж той ви съобщава, че ще замине за няколко меесеца в чужбина...?! Как бихте реагирали...?!
Моят мъж ми го съобщи и каза че още не го е решил напълно но има подобни намерения.. после каза на един свой приятел пред мен, че също не е решил и че има неща които ще остави тук ако замине (демек аз) ... но незнам нарочно за да се успокоя ли го каза или нз...
просто ми е адски гадно и ще се чувствам ужастно като замине.. и предполагам няма да е същото като се върне...
Ами понякога и такива работи се случват. Тва че така е казал за мен не значи че не те харесва но пак е шибано. Нз трябва да го преживееш
Предлагам ти да почнеш да се тръшкаш като го реши окончателно. Щом не е казал твърдо, няма какво да го мислиш. Иначе решението си е негово и ти можеш само да го посъветваш. За съжаление трябва да решиш дали ще имаш силата да го чакаш (както и той теб).
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ако са 2, 3, 4 месеца, окей, но ако са повече, ще бъде много трудно. Много.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Moq slu4ei: Obi4am go super mn,toi me obi4a!Min sedmica mi s1ob6ti,4e na drygiq den zaminava na 300 km za cqloto lqto...e???![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Гадно е наистина, но щом е само за няколко месеца не виждам какво друго можеш да направиш освен да го изчакаш.
Ако беше над 13, щеше да можеш да помолиш родителите си да отидеш при него. Ще е на квартира там - ще имаш къде да спиш. И ще сте заедно.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
преди 2 седмици и моят замина за Франция,остават му някъде 2 месеца.Първите дни,не знаех къде се намирам просто,постоянно плачех,много го обичам,но сега свиквам вече,по леко приемам,че го няма![]()
Така,че мила мисля,че ако го обичаш ще го изчакаш.Все пак той има право на опит да постигне нещо повече в живота(ако отива по работа) и вярвай че и живота ви ще сране по лек.А за напред,времето всичко ще покаже,туко-виж те взел със себе си...![]()
Няколко месеца? С него ни предстои цяла година раздяла,а вие ми говорите за някакви си 3-4 месеца... а иначе и да се тръшкаш, и да ревеш, ако момчето реши да замине ще замине и това е. Преживява се, повярвай ми. От такива неща още никой не е умирал.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
И те щяха да я пуснат с него ?Първоначално написано от `Death`Whore``
пфффхаха.. "ако са 2-3-4-5-6-7-8-9-10 месеца ОК, ако са повече - трудно . .. мммУУУХАХАХАПървоначално написано от `Death`Whore``
Права си като се върне едва ли отношенията ви ще са същите.
П.С.тВА Е ГАДНО![]()
Ако се обичате силно и след няколко месеца се върне, връзката ви ще се запази. Но ако остане за дълго, сигурно всичко ще свърши. Дано не стои много време там. Ако е само за лятото, не се тревожи. И моя замина на морето да работи, не съм го виждала вече 2 седмици, сигурно цяло лято ще е там, но се чуваме по телефона и се обичаме, надявам се разстоянието да не ни попречи. Дано и с вас е така.
Зависи за колко време ще замине.Ако е много времето-най-вероятно единия от двамата няма да издържи на напрежението, но от друга страна пък, ако се обичате истински не би трябвало някой да направи някоя глупост.
А ако съм на твое място-определено никак няма да ми стане приятно.Все пак това са месец, два най-малко, а това без приятеля ми е много време.И честно казано ще се опитам да го разубедя, въпреки че няма да е правилно.Но просто се познавам и съм такава.А и не мисля, че той би заминал дори и за малко.А и все пак той е колкото мен(16) и ако сме заедно живот и здраве като поотраснем, може аз да отида с него.![]()
Много смешно.Първоначално написано от oTPoBHa
Мен как ме пускат и то от дълго време да спя при гаджетата си?Първоначално написано от Digital
А аз като съм на 22 как така и дума не може да се издума да спя при гаджето си? Твоите родители като са либерални-може, ама не всички родители са такива!Първоначално написано от `Death`Whore``
В моя случай,аз заминавам,но поне за година и ми е много гадно![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Мисля, че твоите родители са изключение. Да не говорим от колко прекрасно нещо те лишават...
kakvo da se pravi... probvali da govori6 (a ti na kolko si)
И к'во като заминава?
Нали ще се върне?
Приеми го като тест за това колко са силни чувствата по между ви.
Но не се отчайвай дори резултата от този "тест" да не е положителен.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Ситуацията е супер гадна, но го приеми като тест за отношенията ви. Моят приятел замина миналата година да следва в чужбина и се виждаме единствено през ваканциите, които не са достатъчно често. През останалото време всеки е свободен да прави каквото иска... се пак... Но поне чувствата са ни същите![]()