- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо става така?
Здравейте имам проблем всеки път като съм с приятелката си и нали там излизаме кефя и се и ми става дотук добре но всеки път усещам как отделям количество семенна течност в гащитезащо така става???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Не е нещо странно, просто ти се прави секс. При някои момчета излиза предеякулационна течност още преди да са свършили. При теб явно е по-силно.
em to dobre ama vseki pat taine si e rabota a seks nqma da se pravi
v bliskite vekove
![]()
Ам ти можеш ли те се възбудиш без да се подмокриш или въобще да не се възбудиш без да трябва да дистанцираш от приятеля си?Първоначално написано от ThePainIsReaL
А по темата : Човеко не знам... и аз имам същия проблем и като на няколко пъти стане така, че и накрая ме отрежат и ставам кълбо от нерви.
незнам и аз еми кво да се прави ще карам тай но е мн притеснително
Защо да е притеснително бе пич? Няма какво да се притесняваш... човешко е само дето е много дискомфортно... Някво да стоиш и да си олигавен отдолу... но в никъв случай не е нещо за което тряба да се притесняваш.Първоначално написано от Анонимко
Превазбуден си и ти се прави секс не можеш да го контролираш за това става така...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...