- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя има рожден ден скоро а незнам какво да и зема ?
Дайте някакви идеи какво да бъде ?
(100% неискам да е плюшена играчка само)
Кажи нещо повече. От кога ходите колко е голяма кви интереси има. Абе общо взето кажи още неща така няма как да ти кажемеПървоначално написано от yoto
На 17 аз на 17 също, ходим година и половина...Първоначално написано от Th3MaN
интереси сякакви... но нищо специално така че би се изкефила на всичко сладко... но незнам просто [-o<
Ами в такъв слючай гледай да е нещо от сърце. Разходи се по такива магази на дранкулки. Те обичат такива работи. Не е важно да е много голямо и скъпо важно е да е от сърце. И няма смисал да е нещо което ще изпозва като парфюм. По добре да е нещо което ще и остане за спомен.Първоначално написано от Анонимко
Именно и аз това си мислих, мерси...Първоначално написано от Th3MaN
ама се чудя ако ще е някаква дранкулка кво да е обици, нещо за врата гривна щото изобщо не и знам тези рпедпочетания... тя рядко ходи с такива работи и се чуда просто
![]()
Мда, по-важно е да е от сърцеСега се сещам примерно за някаква глинена плочица (не мога да го опиша точно) по сувенирите ги има и да пише "Обичам те" или нещо др което си харесаш...нз
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Има едни много години медальон като сърчица каде се отварат и вътре има някакво надписче или смимка. Според мен тва е готино или нещо подобно. А ако имаш повечко пари може да и земеш и за врътът и обици примерно.Първоначално написано от Анонимко
Парите не са проблемПървоначално написано от Th3MaN
![]()
Мисля че вече знам какво да и взема... и че ще го хареса мерси ви за помоща![]()
![]()
Радвам се че оспях да помогна. Дано и харесаПървоначално написано от Анонимко