- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obi4am go KAKVO DA NAPRAVQ!?!
zdraveite az sum edno moi4e na 14 godini !haresvam si edno mom4e ot moq grad!kolkoto mene e no u4im v razli4ni u4ili6ta!imam podobna tema pak za su6toto mom4e no tq ve4e ne se 4ete!mnogo sum oburkana s nego!s nego si 4atim po skaipa,mnogo ni be6e qky pra6tahme si celuvki tfa onova i se razbra 4e toi me haresva(za6toto edin negov Fr go izdade) i ot togava zapo4nah i az da go haresvam!toi e edno obiknoveno mom4e ,s ni6ty nemoje da me vpe4atli NO AZ MN MN MN MN go obi4am !daje mi prati kartinka Na koqto pi6e6e"SLUNCE KEFI6 ME MOOO"!ot 2 sedmici ne vliza ve4e v skaipa za6toto tvurdi 4e kompa mu e s4upen!na nqkolko puti se vijdahme prez teq 2 sedmici i toi me zagovarq6e!problemut sa moite i negovite priqteli!zna4i toi ne haresva momi4eto sus koeto se subiram ZARADI EDIN SKANDAL koito stana proletnata vakanciq kogato tq mi kaza 4E MN Q DRAZNI 4E SE HILA,togava toi i napravi zabelejka i tq se razsurdi i si trugna sled koeto az trugnah sled neq!az su6to ne haresvam priqtelite s koito toi se subira za6toto kogato az mina i te mi se SMEQT Na ne6ty VKLU4ITELNO I TOI MI SE SMEE!doskoro toi be6e nakazan ,no ot v4era zapo4na da izliza i kato se subira sus tezi i me drazni!SPORED VAS TOI DALI ME OBI4A ILI SAMO MI SE PODIGRAVA SUS MENE?UJASNO MI E!4UVSTVAM SE OBURKANA!MISLQ 4 TOI SE VLIQE OT PRIQTELITE SI!VIE KAK MISLITE
Daje tuko 6to mi napisa po skaipa 4e me mrazi!i 4e mi e surdit zavinagi! no nz 6to?pfff v kriza sum!
Първоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
Според мене те харесва. Да не ти пука за приятелите му когато сте заедно да ви е яко пък после като сте приятели да ви е яко с тях и така. Тва не е голяма пречка за любовта
A ZA TFA KO 6E KAJETEПървоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
Е тва вече доста променя нещата. Но понякога и такива работи се прават просто за да покажеш колко си важен и недостъпен. Пък и вие сте още малки. Не искам да ви обида ама на 14 мисла че много трезво не може да се мисли за любов. То въпреки че и на 30 да си пак така. Ама се пак имаш повече опит.Първоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
sega da mu pi6a li kato mi e surdit ili prosto da go ostvq taka ;(
Ми питай. Пиши примерно "Сори ако съм направила нещо лошо но не съм разбрала. Би ли ми пояснил какво е то?"Първоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
Ако те харесваше едвали щеше да ти говори така но все пак щом приятелите му не те харесват можеби те му влиаят.Поговорете си на саме,лично а не по Skype и се изяснете.Кажи му че не искаш да се карате и го питаи на какво се дължи поведението му.
napravo sega mi e ujasno ide mi da se samoobiq!za6to taka vse vsi4ko s mene se provalq![]()
Първоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
На всеки му е така. Спокойно. Не е болка за умиране. Ти ако знаеш сега на мен кво ми е просто откачам. Но гледам да се държа. Дръж се и ти.
mersi ako ne bqhte vie neznam kakvo 6tqh da buda![]()
![]()
![]()
Offfff pisna mi da cheta detski zaribqvki maina..v kriza bilaTi na 14 znaish li izobshto kvo e da ti e tujno we? znaish li kvo e da obichash nqkogo dotolkova,che da ne iskash da jiveesh bez nego?!? Are,ok,znam che sqka vuzrast si e s problemite..ama...bahti,az s momchetata s koito se zanimavah na 14 v momenta sum na "zdravei" "zdrasti" da go ea..
![]()
pfff kat vika6 4e sa detski raboti 6to pi6e6 tuka i si izkazva6 mnenieto!az neiskam da 4uq mnenieto na nekfi takiva a iskam da go 4uq ot razumni hora koito mogat da mi pomognat!tfa kat ti ne iznasq si e tfoi problem!
Ти добре ли си ? Като ти прочетох писанията ми стана смешно. Първо порасни и тогава почвай да се занимаваш с момчета. Ако момчето е на твоята възраст и то като тебе ще е "яде ли му се пие ли му се". Само гледай да не са самоубиваш , че такава травма няма накъдеПървоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
.
Ne te obi4a, a po-skoro ima simpatii kum tebe.Ti sushto ne go obi4ash kolkoto i da go tvardish.Posto te privli4a mn i go haresvash. Mojesh da pogovorish s nego..I toi daje te e zashititil pred priqtelkata ti..Na tvoe mqsto bih mu kazala, 4e me draznqt kato me obsujdat i mi se smeqt i t.n! Kaji mu vsi4ko tova, koeto mislish... ili mu go pokaji.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
mersi!v tozi slu4ai neznam kakvo da pravq tu go mrazq tu go haresvam!hem neiskam da go vijdam,no nqkoi put iskam?mn su, oburkana![]()
Razbira6 li smisula na dumata obi4am?
Mn e tupo nqkakvi hlapeta,deto ne znaqt kakvo iskat i pravqt da pi6at az go obi4am,sled malko az mn go haresvam,vidqla go 2 puti ,poprikazvali i re6ila ,4e go obi4a.To taka stava da znae6
otnosno temata nqmam komentar,izdraznih se sorry
Ми според мен,той е някакъв неориентиран все още в живото,незнам на колко години е но се държи супер тъпо,затова по-добре го остави да си се хилят на воля с неговите приятелчета за щяло и нещяло и ако осъзнае че за него ти значиш нещо,тогава се върни при негоУспех!!!
БъДи КрАсИвА,ГоРдА,НеДоСтЪпНа За ТаЗи ПаПлАч От мЪжЕ,За Да нЕмОжЕ НиКоЙ ПъТя Ти Да сПрЕ...В ЖиВоТа мИлОсТ НеПрИзНаВаЙ..ГрАнИт БъДи СъРцЕ От МрАз..ЕдНа ЕдНиЧкА ВлАсТ ПрИзНаВаЙ-ВлАсТтА На сОбСтВеНоТо Аз!!!
MERSI ZA SMISLENIQ KOMENTAR!TAKA I 6TE NAPRAVQ!!! O6TE VEDNUJ MERSI!Първоначално написано от small_kiss
![]()
dr mneniq?![]()
kajete o6te nqkoe va6e mnenie 4e sum mn mn ama mn oburkana! daje v4era go vidqh i toi ne6to mi pregovarq6e
pz za si4ki s mneniqta si za piklite na 14 KingSize - kiflata duha
aide kifli na po 16 s samo4uvstvie mainata vi![]()
Извинявай много, ама като не знаеш айде моля те не се излагай. Защото аз точно на 14години бях изпаднала в криза, когато скъсахме с приятеля ми.Говоря ти за нещо съвсем сериозно. Пих антидепресанти. Това,че момчетата на 14години си мислят още за камиончета и глупави детски игри, момичетата са много по-напред в развитието си/в случай,че не знаеш/.Защото едно момче влеза в пубертета едва на 12-13-14 години, едно момиче 10-11...няма за какво да си говорим...пак неинформирани деца ей..Първоначално написано от Анонимко