zdraveite az sum edno moi4e na 14 godini !haresvam si edno mom4e ot moq grad!kolkoto mene e no u4im v razli4ni u4ili6ta!imam podobna tema pak za su6toto mom4e no tq ve4e ne se 4ete!mnogo sum oburkana s nego!s nego si 4atim po skaipa,mnogo ni be6e qky pra6tahme si celuvki tfa onova i se razbra 4e toi me haresva(za6toto edin negov Fr go izdade) i ot togava zapo4nah i az da go haresvam!toi e edno obiknoveno mom4e ,s ni6ty nemoje da me vpe4atli NO AZ MN MN MN MN go obi4am !daje mi prati kartinka Na koqto pi6e6e"SLUNCE KEFI6 ME MOOO"!ot 2 sedmici ne vliza ve4e v skaipa za6toto tvurdi 4e kompa mu e s4upen!na nqkolko puti se vijdahme prez teq 2 sedmici i toi me zagovarq6e!problemut sa moite i negovite priqteli!zna4i toi ne haresva momi4eto sus koeto se subiram ZARADI EDIN SKANDAL koito stana proletnata vakanciq kogato tq mi kaza 4E MN Q DRAZNI 4E SE HILA,togava toi i napravi zabelejka i tq se razsurdi i si trugna sled koeto az trugnah sled neq!az su6to ne haresvam priqtelite s koito toi se subira za6toto kogato az mina i te mi se SMEQT Na ne6ty VKLU4ITELNO I TOI MI SE SMEE!doskoro toi be6e nakazan ,no ot v4era zapo4na da izliza i kato se subira sus tezi i me drazni!SPORED VAS TOI DALI ME OBI4A ILI SAMO MI SE PODIGRAVA SUS MENE?UJASNO MI E!4UVSTVAM SE OBURKANA!MISLQ 4 TOI SE VLIQE OT PRIQTELITE SI!VIE KAK MISLITE